Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy soha az életben nem találok olyan, nőt, akinek meg tudok felelni?
Figyelt kérdés
Bármi, ami vonza a nőket, az nekem nincs. Hiába vagyok magas, soha nem volt még barátnőm. Rám se néznek a nök. Minek beszélgessek vagy randizzak velük, ha minden hiábavaló. Mondják nekem folyton, hogy "elöbb-utóbb találsz valakit+ vagy hogy "jó pasi vagy". Nem. Nem vagyok az. Ha az vagyok, akkor egyszer már felfigyeltek volna rám. Még gimiben sem. Miért nem jöttek oda hozzám és érdeklödtek, hogy hogy vagyok? Miért gondolják, hogyha nekem tetszik valaki, akkor oda merek menni hozzá, mikor a nőknek egy csomó elvárása van? Válogatnak a pasik között, én hol vagyok attól, hogy egyáltalán figyelembe vegyenek?2022. júl. 31. 22:34
41/48 A kérdező kommentje:
Na jó, igazatok van. Csak itt mindenfelét feltételeztek rólam főleg, hogy van esélyem megfelelni az elvárosoknak. Magas vagyok, barátságos, humoros, bőbeszédű, aranyos, jómodorú.. más pozitívum nem jut magamról eszembe.
2022. aug. 1. 12:56
42/48 anonim 

válasza:

Hallod, olyan embereknek van barátnője akiről azt hinnéd normális ember szóba se áll, nehogy már pont neked ne legyen esélyed.
43/48 A kérdező kommentje:
Szerintem egyik lány se tudja, hogy tetszik nekem.
2022. aug. 1. 13:27
44/48 anonim 

válasza:

Hát akkor vedd a bátorságot és kezdeményezz. Bár előbb magadban kellene rendbe tenni a dolgokat. Amíg magad szerint sem érsz semmit, más sem fogja meglátni benned az értéket.
45/48 anonim 

válasza:

Nem nem fogsz, mert nem is akarsz. Ha akarnál nem így álnál a dologhoz.
46/48 anonim 

válasza:

Egy hasznos tanács...Ne akarj senkinek megfelelni, csak sajátmagadnak.
47/48 anonim 

válasza:

"Magas vagyok, barátságos, humoros, bőbeszédű, aranyos, jómodorú.. más pozitívum nem jut magamról eszembe."
Ebből csak a magasság pozitívum, és a barátságos, aranyos, jó modorú a nők szemében kifejezetten negatívumok.
48/48 A kérdező kommentje:
De miért feltételezitek, hogy bármelyik járna velem? Nem várok én tőlük semmit. Majd élek magányosan. Miért kellek én bármelyik nőnek? Én nem vonzom a nőket. Nem érdeklem őket.
2022. aug. 21. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!