Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy soha az életben nem találok olyan, nőt, akinek meg tudok felelni?
Figyelt kérdés
Bármi, ami vonza a nőket, az nekem nincs. Hiába vagyok magas, soha nem volt még barátnőm. Rám se néznek a nök. Minek beszélgessek vagy randizzak velük, ha minden hiábavaló. Mondják nekem folyton, hogy "elöbb-utóbb találsz valakit+ vagy hogy "jó pasi vagy". Nem. Nem vagyok az. Ha az vagyok, akkor egyszer már felfigyeltek volna rám. Még gimiben sem. Miért nem jöttek oda hozzám és érdeklödtek, hogy hogy vagyok? Miért gondolják, hogyha nekem tetszik valaki, akkor oda merek menni hozzá, mikor a nőknek egy csomó elvárása van? Válogatnak a pasik között, én hol vagyok attól, hogy egyáltalán figyelembe vegyenek?2022. júl. 31. 22:34
21/48 anonim 

válasza:

#19 Akkor lehet, hogy ez a baj. Ha egy nőnek valóban tetszel, minden erejével igyekszik titkolni és semmilyen észrevehető jelét nem adja. Ha látod egy nőn, hogy tetszel neki, akkor nem tetszel neki, csak szívat.
23/48 anonim 

válasza:

lehetséges, nem te lennél az első
24/48 anonim 

válasza:

" Válogatnak a pasik között, én hol vagyok attól, hogy egyáltalán figyelembe vegyenek?"
Akkor mi a problémád? Megválaszoltad a saját kérdésedet. Persze ahhoz túl hülye vagy, hogy észrevedd, hogy ez egy lehetőség is, mert nincs veszíteni valód, szóval sírjál csak nyugodtan.
25/48 anonim 

válasza:

21
Igen, a 12-13 éves lányok sokszor ezt csinálják. Legközelebb próbálj meg felnőttekkel ismerkedni...
26/48 A kérdező kommentje:
"Persze ahhoz túl hülye vagy, hogy észrevedd, hogy ez egy lehetőség is," Nincs lehetőség. Reménytelen. Nincs esélyem. Miért hiszed azt, hogy velem szóba állnak? Jobb reálisnak lenni. A mesék kora már lejárt.
2022. aug. 1. 09:47
27/48 anonim 

válasza:

26: Már pedig neked kell kezdeményezni, csak lazán. Úgy is tudod, hogy vissza fog utasítani, akkor mit görcsölsz rajta? Persze azért a "szinteden" lévő csajt válassz, ha pedig olyan környezetben vagy ahol ezt nem lehet megcsinálni, akkor ciki van, de az nem a te hibád. És itt jön be a politika, sajnos Hungarisztán egy ilyen hely. De azért felnőtt ember vagy, oldd meg a problémáidat.
28/48 anonim 

válasza:

#25 Jó lenne tudni, hogy a kérdező és az általa preferált lányok hány évesek. 30 év alatt nincsenek nők, csak kislányok.
29/48 A kérdező kommentje:
"Úgy is tudod, hogy vissza fog utasítani, akkor mit görcsölsz rajta?"
Na erre még nem gondoltam.
2022. aug. 1. 12:37
30/48 A kérdező kommentje:
De más fiúk, hogy csinálják? Csak odamennek, köszönnek és beszédbe elegyednek? Nekem mondjuk nem gond a beszélgetés, csak valahogy el kell kezdeni. Folyton bátorítanom kell magamat. Gáz ez, még a 10 évesek se ilyen gyávák, mint én.
2022. aug. 1. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!