Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy soha az életben nem találok olyan, nőt, akinek meg tudok felelni?

Figyelt kérdés
Bármi, ami vonza a nőket, az nekem nincs. Hiába vagyok magas, soha nem volt még barátnőm. Rám se néznek a nök. Minek beszélgessek vagy randizzak velük, ha minden hiábavaló. Mondják nekem folyton, hogy "elöbb-utóbb találsz valakit+ vagy hogy "jó pasi vagy". Nem. Nem vagyok az. Ha az vagyok, akkor egyszer már felfigyeltek volna rám. Még gimiben sem. Miért nem jöttek oda hozzám és érdeklödtek, hogy hogy vagyok? Miért gondolják, hogyha nekem tetszik valaki, akkor oda merek menni hozzá, mikor a nőknek egy csomó elvárása van? Válogatnak a pasik között, én hol vagyok attól, hogy egyáltalán figyelembe vegyenek?
2022. júl. 31. 22:34
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
82%
Ez önsajnáltatás és önbizalomhiány felső fokon. Várod hogy a sültgalamb a szádba repüljön.
2022. júl. 31. 22:35
 2/48 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy önsajnáltatás? Én csak leírtam az igazságot.
2022. júl. 31. 22:38
 3/48 anonim ***** válasza:
91%

Minek beszélgessek vagy randizzak velük, ha minden hiábavaló

Ez inkább csak kifogás. Magyarország összes lányától megkerdezted már hogy akarna e veled járni?

2022. júl. 31. 22:40
 4/48 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem elég fura a hozzáállásod a dologhoz és ez az oka annak, hogy nem volt még barátnőd.

Buta dolog azt várni, hogy majd magától lesz úgy, hogy nem is kezdeményezel és "minek beszélgessek vagy randizzak velük".

"nőknek egy csomó elvárása van? Válogatnak a pasik között, én hol vagyok attól, hogy egyáltalán figyelembe vegyenek?"

Nincs egy csomó elvárása a legtöbb nőnek, de egyéként is, mi a legrosszabb ami történhet? Elküld. Fogod magad és odamész egy másikhoz, nem kell ennyire túl dramatizálni.

De te most komolyan azt hiszed, hogy ez úgy fog működni, hogy majd odamegy hozzád egy random lány aki persze csinos, hogy "Szia, nagyon szeretnék egy pasit, leszel a pasim?"?

2022. júl. 31. 22:41
 5/48 A kérdező kommentje:
Nem. Egyiktől sem. Mivel elég nyilvánvaló a válasz.
2022. júl. 31. 22:42
 6/48 A kérdező kommentje:
"egy random lány aki persze csinos" csinos lány nem fog hozzám odajönni.
2022. júl. 31. 22:43
 7/48 anonim ***** válasza:
87%
Na ezért írtam hogy önbizalomhiány felsőfokon.
2022. júl. 31. 22:44
 8/48 anonim ***** válasza:
65%
Én is pont ezt mondtam, és semmilyen lány nem fog hozzád odamenni így. A kapcsolatok nem varázsütésre alakalunak ki. A kérdésedből pedig nem úgy tűnik, mintha te ezzel tisztába lennél.
2022. júl. 31. 22:44
 9/48 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nincs értelme próbálkoznom.
2022. júl. 31. 22:45
 10/48 A kérdező kommentje:
"Én is pont ezt mondtam, és semmilyen lány nem fog hozzád odamenni így." Egyik sem fog odajönni, mivel tudják, hogy egy lúzer vagyok, aki nem is túl jóképü. Olyan nagy orrom van, hogy az nem igaz.
2022. júl. 31. 22:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!