Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy soha az életben nem találok olyan, nőt, akinek meg tudok felelni?
Figyelt kérdés
Bármi, ami vonza a nőket, az nekem nincs. Hiába vagyok magas, soha nem volt még barátnőm. Rám se néznek a nök. Minek beszélgessek vagy randizzak velük, ha minden hiábavaló. Mondják nekem folyton, hogy "elöbb-utóbb találsz valakit+ vagy hogy "jó pasi vagy". Nem. Nem vagyok az. Ha az vagyok, akkor egyszer már felfigyeltek volna rám. Még gimiben sem. Miért nem jöttek oda hozzám és érdeklödtek, hogy hogy vagyok? Miért gondolják, hogyha nekem tetszik valaki, akkor oda merek menni hozzá, mikor a nőknek egy csomó elvárása van? Válogatnak a pasik között, én hol vagyok attól, hogy egyáltalán figyelembe vegyenek?2022. júl. 31. 22:34
31/48 anonim 

válasza:

De most őszintén mi a fenétől félsz? Mi van ha visszautasítanak? Semmi.
32/48 A kérdező kommentje:
Biztos a nők is azt gondolják, hogy gáz vagyok. Kinevetnek ha csak odamegyek hozzájuk. Gimiben is ez volt, most meg nem is merek ismerkedni, mert nincs se munkám, se diplomám 19 évesen.
2022. aug. 1. 12:46
33/48 A kérdező kommentje:
Hát de mi értelme egyáltalán, ha szóba sem állnak velem?
2022. aug. 1. 12:47
34/48 anonim 

válasza:

Persze hogy nem állnak veled szóba, ha nem is szólsz hozzájuk..
A többi meg csak kifogás, amivel magadat nyugtatod.
35/48 A kérdező kommentje:
"Mi van ha visszautasítanak?"
Megalázottság. Kudarc.
De ha szerelmesek lesznek belém véletlen attól is megijednék. Tudod mi a legijesztőbb? Amikor odamennek hozzád vagy szemeznek veled, rólad beszélnek a barátnőivel.
2022. aug. 1. 12:50
37/48 A kérdező kommentje:
"A többi meg csak kifogás, amivel magadat nyugtatod."
Hát nem nyugtat meg az, hogy nem kellek senkinek.
2022. aug. 1. 12:51
38/48 anonim 

válasza:

Neked az önképeddel van bazi nagy baj, 0 önbecsülés.
39/48 anonim 

válasza:

#37 Úgy értem, hogy a kezdeményezés hiányát magyarázod ki minden féle dologgal, amit persze a másik félre hárítasz. Honnan tudhatnád mit gondolnak róla, ha soha senkivel nem állsz szóba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!