Hol vannak a náci? Itt gyakorin minden második emberre azt mondják, hogy náci, az életben meg még sem találok egyet se. Valaki segít?
Van egy pár Hitlert éltető, kurucz.info-t olvasó Mi Hazánkos. Nyilván nektek még az olyan kijelentések sem számítanak nácizmusnak, ha olyanokat nyilatkoznak, hogy az összes cigány és az összes zsidó takarodjon az országból, na de mindegy.
Mellékesen hozzátenném, hogy a kérdés jelentve lett provokáció miatt. :)
Ez engem is érdekelne. Bárhogy is keresem őket, egyet se látok. De még csak hasonlót sem.
1:
"Nyilván nektek még az olyan kijelentések sem számítanak nácizmusnak, ha olyanokat nyilatkoznak, hogy az összes cigány és az összes zsidó takarodjon az országból, na de mindegy."
Legalább azzal lennél tisztában, hogy mit jelent a náci. Segítek egy kicsit, nekik más elképzeléseik voltak azzal kapcsolatban, hogy hová is kerüljenek a zsidók, és bizony nem az övék volt a humánusabb javaslat.
3-as!
Én is segítek egy kicsit: Az ilyen kijelentések mögött mindig ilyen szándékok húzódnak meg. A történelem ezt már számtalanszor bebizonyította.
Én utálok minden zsidót.azt hiszem hogy már nácinak számítok.
"akivel tudok masírozgatni a kertben meg kart lengetni."-az igaz nácik edzettek voltak testileg-lelkileg,nem csak a napot lopták otthon.
5
Utálni a zsidókat kevés. A muzulmánok is utálják őket, mégsem nácik.
8
Az érdekes település lehet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!