Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek miért lázadnak...

A Fideszesek miért lázadnak úgy mint a Nácik az 1930-as években?

Figyelt kérdés

Érdekes módon az idős Fideszesek a Jobbikosok és Mi Hazánk-osoknál sokkal szélsőségesebben viselkednek. A többségük rasszista antiszemita, és nem egyszer fordult elő hogy a Fideszes rendezvényeknél újságírókra támadnak mert olyan kérdéseket tesznek fel amire nem tudnak válaszolni. A viselkedésük leginkább a nácikra hasonlíthatóak mikor Hitler hatalomra tőr Németországban.

Itt van néhány példa:

[link]

[link]

[link]

Ezek után a Fidesz pár éven belül már a MiHazánk pártnál is szélsőségesebb lesz? Orbán nemsokárra be is vezeti a Náci karlendítést? Mert egyszerűen arra felé halad a párt…

2021. aug. 12. 01:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Fogj egy történelem könyvet. Hátha megérted, hogy miért nonszensz amiket írtál miután elolvastad. A fidesz az nem fasiszta párt, ők a trollkurzus. Nem védeni akarom őket, és nem tagadom, hogy vannak olyan fideszes politikusok akik igen is antiszemiták, rasszisták, stb., de a többségük nem az, csak megélhetési politikusok.
2021. aug. 12. 01:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem a pártról beszélek, hanem az idős fideszes szavazókról. A magatartásuk egyszerűen katasztrófa.
2021. aug. 12. 01:39
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Jaj az más, nem néztem meg a linkeket, talán ezért nem esett le. Nézd nyugdíjas szavazó tábor egyszer úgy is kihal. De ezek az idős fideszes szavazók nem meggyőződéses fasiszták, csak frusztrált emberek, a zsidók, a komcsik, a melegek vagy akit épp utálnak a héten csak a bűnbakok.
2021. aug. 12. 01:43
 4/13 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem nem a Fideszesek lázadnak.
2021. aug. 12. 04:53
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
A fideszben jelenvannak a nácik ez tény. az is tény hogy nagyjából visszavannak fogva. De ott lebeg annak a veszélye hogy egyszercsak kitör a fideszben a náci mentalitás és akkor már nemlesz aki visszatudná fogni őket. Sajnos a fidesz az egy időzített bomba Magyarország feneke alatt, bármikor felrobbanhat és akkor jön a feketeleves, ez ígytörtént a hitleri Németországban is és láthatta a világ hogy hová vezettek ezek az ordas eszmék.
2021. aug. 12. 06:46
 6/13 anonim ***** válasza:
22%
Rémeket láttok. Komolyan mondom, hanyagoljátok a médiát egy ideig.
2021. aug. 12. 07:01
 7/13 anonim ***** válasza:
34%
Mert el van borulva az agyuk.
2021. aug. 12. 07:27
 8/13 anonim ***** válasza:
10%

Én nem követem a napi aktuálpolitikat, a linkelt vidiket sem néztem meg.

De azért a németekkel kapcsolatban elég egyértelmű hogy miért lazadtak.

2021. aug. 12. 08:05
 9/13 anonim ***** válasza:
40%
Napi uncsi nácizós kérdés kipipálva.
2021. aug. 12. 08:42
 10/13 anonim ***** válasza:
70%
Ők a hasznos hülyék ennek a diktálkurálnak, de nem csak ők; ők csak a nyugdíjukat féltik, mert riogatják őket az m1 csatornán.
2021. aug. 12. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!