Összefogásosok, nektek is elegetek van belőle, hogy a fideszesek a parizerrel hergelnek? Nem inkább büszkének kellene lenni rá?
Figyelt kérdés
Én büszkén vállalom, hogy erre van pénzem, mer a többi az orbán ellopta.
Én is parizeres vagyok.
Ehhez mit szólsz órbán?
2021. aug. 5. 20:55
2/12 A kérdező kommentje:
azt nem írtam oda de fidesztrollok ne írjanak
2021. aug. 5. 21:00
3/12 anonim válasza:
Ez egy ügyesen felépített módszer.
Lehet rá építeni, hogy a fidesses ficsúrok lenézik, aki szegény. A fidess(és -esek) csak lejáratják magukat.
És a krumplis dolog valós, tényleg azt kapnak a szavazók újabb négy évért cserébe. De nem mindenkinek szúrják ki a szemét krumplival. Pl. Ukránok 300 ezer forintos nyugdíjat kapnak, választás napján jöttek
4/12 anonim válasza:
én meg fideszes vagyok, és van krumplim meg narancsom is. hááá, az többet ér mint a nyamvadt parizered....
5/12 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣
de fideszes vagy
aki nem támogatja az elmeháborodott csuticigányt, az csak parizeres lehet
2021. aug. 5. 21:09
6/12 anonim válasza:
De te most tényleg ennyire hülye vagy??
Mondd már,hogy csak trollkodsz...
7/12 A kérdező kommentje:
te nagy vagy parizeres?
fideszes vagy?
2021. aug. 5. 21:18
8/12 anonim válasza:
Engem pl. egyáltalán nem hergel, sőt, inkább kitűnően szórakozok az ilyen ostobákon.
9/12 anonim válasza:
Kérdező, hol szerezted azt a cuccot amitől így beálltál? mondd már el
10/12 anonim válasza:
Egyel parizert köcsög, a Fideszesek nem tudnak lejönni a bélszínről :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!