Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a legtöbb amit egy randin elköltöttél a lányra?

Nem volt randi igazából de adtam neki 300e ftot, hogy ne költözzön hozzám, albit tudjon bérelni (1 hó bérleti díj +2 jó kaució) Addig meg mászkáltunk az nekem kiesett munkaidő + tankolás stb nem számoltam.
30/F

#6: " De nekem sose panaszkodott a párom arra, hogy előzőleg mennyi nő "lehúzta "."
Mert volna panaszkodni... :D
"Sőt, még azt is megfigyelte, hogy randin ha egy nő csak vizet kér vagy a legolcsóbb sütit akkor az azt jelzi, hogy nem lesz második randi és nem akarja, hogy rájuk költsenek feleslegesen."
Ehhez azért kellett egy minta, amin ezt megfigyelte. Tehát tényleg nem panaszkodott. Becsomagolta nők által is emészthető formába.
#7: "Ha valakit elhívok randira akkor az már "járulékos veszteségnek" van elkönyvelve ill.a pénztárcához mérten kell randit szervezni."
És akkor kérdezem: hol itt az egyenjogúság? Azért miért nem küzdenek a nők, hogy ők is fizetni akarnak?
Az állítólagos, nem lehúzós, normális nőknek még érdekük is lenne küzdeni érte, mert így jelenleg azokat a nőket motiválja a mostani szokás, akik lelkiismeret nélkül lehúzogatják a férfiakat, ugyanakkor annyira megnyerő a stílusuk (esetleg ez a munkájuk, mondjuk értékesítő vagy hostess), hogy a randi végéig elhitetik veled, hogy jól érezték magukat, csak aztán le vagy tiltva a végén.
Vagy a "nekem idő kell, amíg vonzódni kezdek valakihez" nőkre nézve is hátrány az, aki ezzel visszaélve lehúzogat pasikat.
"Arra lennék kíváncsi,hogy aki sportfogadáson bukik vagy szerencsejátékon az aggódik-e annyit az elveszett pénzen mint amennyire egy randi után..."
Ha bunda volt vagy csalás, akkor igen. Ezért nem érdemes nőre költeni, mert kiszámíthatatlan, nem tudod, hogy éppen mikor hogy gondolja. Például visszautasít egy validnak tűnő indokkal és aztán összejön egy olyannal, akit eszerint a szabály szerint szintén vissza kellett volna utasítania.
#9: Nem én kértem.
#10: És ő mennyit költ rád?
#32: Ha nem gondolja úgy, hogy ő ADJA a szexet és a férfi KAPJA és ezért értelemszerűen jár neki KOMPENZÁCIÓ, akkor az már egy nagyon szimpatikus és pozitív vonás.

Nem számolom. Vett már nekem okosórát, mobilt, szervezett milliós nyaralást szülinapomra, én is vettem neki mindent az évek alatt, amire szüksége volt vagy nem.

#36: Ja, hogy így áll nálatok a helyzet. Akkor itt kölcsönösségről beszélünk. De azért remélem elismered, hogy a felső 10%-ban vagytok, itt már elmosódnak a filléreskedések. Plusz menyasszonyod is, nem egy pár hete ismert kis senki, aki csak ELVÁR dolgokat.
A kapcsolatok többsége viszont olyan emberek között köttetik, akik JÓ ESETBEN keresnek mindketten mondjuk 150 nettót (medián bér nem pedig átlag, amit felhúznak a jól keresők) és fizetnek egy albérletet belőle. Vagy egy lakáshitelt.
Ott azért jobban fáj a wellness hétvége meg az okosóra...
A kérdés meg egyébként is randikról volt szó, az pedig a köztudatban még mindig az ismerkedős fázis. Még akkor is, ha egyesek 20 év után is randinak hívják a közös összejöveteleket.

Első randikon még nem kell költekezni. Később meg érzésből jön szerintem. Nekem randi minden olyan, amikor romantikus programot tervezünk kettesben és elmegyünk valahova.
Ellenben az élethez bátorság kell, legyen szó karriereől, barátságokról vagy párkapcsolatról. Bizalmat kell szentelni az új kiszemeltnek annyira, hogy egy udvarias gesztus beleférjen anyagilag. Ebben a pakliban benne van az is, hogy másnap már letilt és az is, hogy vele tervezed az életed, ezt vállalni kell. Ahogy a barát is átverhet és próbaidőn is felmondhatnak neked, két szék között a padlóra zuhanva.
Egyébként első randin vizipipáztunk és tacot ettünk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!