Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi volt a legtöbb amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt a legtöbb amit egy randin elköltöttél a lányra?

Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 23:48
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
70%
Ennek a kerdesnek mi az ertelme?
2022. júl. 30. 23:59
 2/42 anonim ***** válasza:
80%

Nem vagyok randis típus... béna találkozóim voltak csak, amik távolról sem indultak randinak, és nem is volt cél olyan hely, ahol lehet venni valamit.

De ilyen csoki, kávé, ilyesmi béna cuccok voltak.

2022. júl. 31. 00:08
 3/42 anonim ***** válasza:
81%
Nemtom, 5000 körül, de nem vezetem tételesen, ki nem szarja le, nem vagyok smucig és nem ettől leszek szegény.
2022. júl. 31. 00:12
 4/42 anonim ***** válasza:
4%

EGY randin? Rossz a kérdés. Inkább úgy kéne feltenni, hogy "mennyi pénzről húztak le egyenként barátzónás, felhőztetős nők egyenként és összesen az életed során?"

Az már milliós nagyságrend is lenne.

Illetve mi számít annak, hogy "elköltötted a lányra"? Közvetlenül vagy közvetetten?

Mert előszeretettel szeretik úgy beállítani, hogy csak az számít, amit közvetlenül a nőre költöttél, az már nem, amit miatta költöttél vagy amivel egyáltalán eljutottál addig, hogy elment veled randizni?

2022. júl. 31. 04:59
 5/42 anonim ***** válasza:
93%
Incelkém, szerintem neked életedbe 2 randid ha volt, úgy még azért nehéz milliókat lehúzni a másikról.
2022. júl. 31. 06:08
 6/42 anonim ***** válasza:
71%

Egyébként én nő vagyok, szerintem a max amit randin rám költöttek az 5 ezer forint lehetett, mert valamikor még randizós fázisba beültünk egy normális étterembe, ahol nyilván nem olyan árba van a kaja és üdítő mint egy sajtburger menü a mekibe. Nyilván azóta ettünk a párommal olyan helyen ami 2x drágább és olyanba is ami fele ennyi. De nekem sose panaszkodott a párom arra, hogy előzőleg mennyi nő "lehúzta ".

Sőt, még azt is megfigyelte, hogy randin ha egy nő csak vizet kér vagy a legolcsóbb sütit akkor az azt jelzi, hogy nem lesz második randi és nem akarja, hogy rájuk költsenek feleslegesen.

2022. júl. 31. 06:11
 7/42 anonim ***** válasza:
94%

Még mindig itt tartunk?

Ha valakit elhívok randira akkor az már "járulékos veszteségnek" van elkönyvelve ill.a pénztárcához mérten kell randit szervezni. Gondolom ha nem történik valami randi után akkor meg megy a sírás.

Arra lennék kíváncsi,hogy aki sportfogadáson bukik vagy szerencsejátékon az aggódik-e annyit az elveszett pénzen mint amennyire egy randi után...

2022. júl. 31. 07:06
 8/42 anonim ***** válasza:
0%

Nekem van egy sztenderd randim, ha nagyon jó a nő és persze ha 18+ éves.

Budapest környéki városkába kocsival. Ott lőtér. Majd étkezés, utána séta a vadasparkban.

Ez olyan 100 szokott lenni.

2022. júl. 31. 07:59
 9/42 anonim ***** válasza:
93%

4-es:

Anyukádat te hány millióval húztad le? Elvégre az az álnok nő megszült téged, 9 hónapig a szíve alatt hordott, etetett, itatott, belenkáztatott.

2022. júl. 31. 08:53
 10/42 anonim ***** válasza:
94%

50 000 ft, steakvacsorás-évfordulós randi a menyasszonyommal.

Első randikon nem költöttem sokat, de már közös a jövőnk, pont tőle sajnáljam?

2022. júl. 31. 08:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!