Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mekkora az az összeg amit...

Mekkora az az összeg amit jelenleg már elköltöttek a debreceni BMW gyárhoz kapcsolódó terület és infrastruktúra fejlesztésére és mennyire tippelitek a majdani végösszeget?

Figyelt kérdés

Csak a gyár területének és környékének fejlesztésére elköltött és elköltendő állami pénzt számoljátok, tehát amit az állam végeztet munkálatok a gyár területén és a körül, ne magának a gyárnak az építését mivel azt a BMW maga építi majd fel egyszer valamikor.

(friss hír: ma plusz 10 milliárddal megemelték ezt az összeget, de nem tudom, hogy mekkora volt a már elköltött és odaítélt összeg összesen, mivel már nem is lehet nyomon követni, hátha valaki nyomon követte)

2021. aug. 12. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A teljes összeget nem fogod megtudni, mert üzleti titok. A BMW-vel kötött megállapodás részét képezi.
2021. aug. 12. 12:58
 2/3 A kérdező kommentje:
1-es, szerintem valamivel kevered a dolgot. Folyamatosan közlik, hogy mekkora az elköltendő összeg, amit a BMW gyárhoz kapcsolódó fejlesztésekre költenek, tehát ez nem üzleti titok, főleg, hogy állami pénzről van szó és nem közvetlenül csak a BMW részére épül pl az autópálya lehajtók. A kérdést pont azért tettem, hátha valaki ezt nyomon követte, mivel én már elvesztettem a fonalat és nem szeretnék kihagyni egyes tételeket.
2021. aug. 12. 13:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Az autópálya két új kijáratának megépítése már akkor aktuális lett volna, amikor az M35 épült! Csak akkor nem volt/maradt rá pénz...

Most ezeket építik, ami egyben a BMW megközelítését is megkönnyítik.

Az ÉNY-i Ipari Park belső útjainak kiépítése az infrastruktúra szerves része, anélkül nem lehet gyárat építeni!

A BMW már kifizette Debrecen városának a gyár földterületét.

Az infrastruktúrása - tudomásom szerint - eddig 50 milliárd ment el.

2021. aug. 12. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!