Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi volt a legtöbb amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt a legtöbb amit egy randin elköltöttél a lányra?

Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 23:48
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
77%

Minden befektetésnél kiemelik, hogy csak akkora összeget fektess be, amit tudsz nélkülözni.

A randi is egy befektetés, ráadásul a kockázatosabb fajta.

Ha bitcoinba tudsz úgy pénzt tenni, lottóra/kaparós sorsjegyre/tippmixre tudsz úgy pénzt kiadni, hogy az sem baj, ha bebukod, akkor mit hisztizel, mint egy fürdősqrva, ha ugyanezt egy randi kapcsán kell megtenned?

2022. júl. 31. 09:01
 12/42 anonim ***** válasza:
11%
A randi befektetés? Miért, ha összejössz a nővel talán visszakapod a pénzedet kamatostul? Mekkora hülyeség ez..
2022. júl. 31. 09:04
 13/42 anonim ***** válasza:
86%

12

Igen, visszakapod. Meg kapsz mellé sok minden mást is, amit nem anyagiakban mérnek.

Nőként írtam ezt és komolyan is gondolom. Az embernek fektetnie kell az emberi kapcsolataiba. Ennek van egy valamilyen anyagi vonzata is, hogy ne csak egy padon ülve történjen minden veletek, de elsősorban nem az anyagiakról kell szólnia. Ettől még befektetés időben, valamennyire pénzben, energiában... Ami lehet, hogy megtérül, lehet, hogy nem.

2022. júl. 31. 09:10
 14/42 anonim ***** válasza:
0%
Ez még mindig hülyeség. Mikor fog egy nő több pénzt rakni egy kapcsolatba, mint a férfi? Maximum ilyen kivételes esetekben, amikor a férfi munkanélküli lesz egy időre, vagy sokáig van táppénzen.. de még legtöbbször ilyenkor is a férfinek van több pénze. Szóval továbbra sem értem hogyan lenne ez anyagi befektetés, vagy csak te nem vagy tisztában a fogalmakkal.
2022. júl. 31. 09:15
 15/42 anonim ***** válasza:
90%

14

Amikor egy férfi több energiát fog tenni a háztartásba, gyereknevelésbe, stb. Mert ja, ha nem a nejed vakarna ki a szarodból, sokkal drágább lenne. Ha nem a párod főzne kajákat, hanem a boltban vennéd készen, drágább lenne. És nyugodtan vegyük csak ide a szexet is, ha minden este be kellene valakit fűznöd vagy elmenni prostizni, drágább lenne.

Én nem hiszek a férfi-női szerepekben, elvárom a páromtól, hogy takadítson és végezze el a közös életünk teendőinek rá eső részét, cserébe én is dolgozom és viszek haza annyit, hogy ne érezze magát ATM-nek. Ugyanúgy kap tőlem drága ajándékokat, mint fordítva. Ugyanúgy beletettem az évek alatt milliókat a kapcsolatunkba (és soha nem várom vissza, akkor sem, ha utálni fogom, mert ez, mint mondtam, egy befektetés, ami vagy bejön és lesz egy életre egy társam egy közös élettel, amibe megérte fektetni vagy bebukik).

És ja, soha nem lesz olyan életünk külön-külön, mint amilyen együtt lehet. Mert két ember fizetésével lehet számolni, ha gyűjtünk például lakásra, két ember munkája és teherbírása van a képletben és itt vagyunk egymásnak, ha bármi rossz történik. Ellátjuk egymást, bevédjük egymást.

Na, ilyen egy megtérülő befektetés, nem az, amikor a ribijeidet itatod a vizezett vodkával, hogy elviseljék a szar természeted arra az estére, aztán menjenek a következő balekhoz.

2022. júl. 31. 09:32
 16/42 anonim ***** válasza:
0%
15e. Állatkerti belépő+csemege + kaja a mi részünkre
2022. júl. 31. 09:39
 17/42 anonim ***** válasza:
9%
Elvittem a japanikába a bazillikához és utána a yellowba mentünk bulizni. Olyan 150ezer ment el, de nem baj a pénz nem gond számomra. Úgy leszxpxtt még aznap este, h megérte.
2022. júl. 31. 10:10
 18/42 anonim ***** válasza:
0%

8. 0%

Kíváncsi vagyok, a 17.-et is lepontozza e a népség.

2022. júl. 31. 10:13
 19/42 anonim ***** válasza:
81%

Jujj sokat költesz egy randin(ez nagyon nem sok sőt...) a emiatt most menőnek gondolod magad?

Szerintem a normális nőket nem ez érdekli hanem az eltöltött idő minősége. Persze az se mindegy ki milyen helyzetben nőtt fel.

Mielőtt jönne a "csak azért mondod mert csóró vagy" nyávogás mondanám,hogy nem...

2022. júl. 31. 10:23
 20/42 anonim ***** válasza:
Jav. És*
2022. júl. 31. 10:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!