Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van valaki, aki volt valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki, aki volt valaha PUA tanfolyamon, vagy vett PUA anyagot? Mi vitt rá titeket? Amikor kiderült, hogy kamu, akkor idegesek voltatok, vagy volt aki kipróbálta a PUA "trükköket"?

Figyelt kérdés

Igazából azt értem, hogy valaki úgy érezte, hogy szüksége van PUA anyagokra, de arra sosem gondoltam volna, hogy vannak akik elmennek tréningekre, tanfolyamokra.

Valaki innen volt tréningen? Megbánta, hogy kidobta rá a pénzt?

Vagy volt aki esetleg pozitívan értékeli, és úgy gondolja, hogy valamennyit segítettek neki?

Annak ellenére, hogy sokan írták, hogy kamu az egész, aki fizetett nekik miért tette?

2022. júl. 28. 09:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Könyvet vettem, volt benne jó is, rossz is.
2022. aug. 2. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!