Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet valaha komoly kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaha komoly kapcsolatom,ha egy nárcisztikus vonásokkal rendelkező kedélybeteg vagyok?

Figyelt kérdés

Jól nézek ki,jól élek,de komoly kapcsolatra teljesen alkalmatlan vagyok.

Sok lánynak bejövök,ezzel nincs baj,de képtelen vagyok bárkivel is hosszútávon együtt lenni. Depresszív hullámvölgyeim vannak,és van hogy napokig az ágyból sincs kedvem kimászni. Közben rengeteget szorongok,hogy mások mit gondolnak rólam,folyamatosan azt akarom,hogy felnézzenek rám, hogy különlegesnek gondoljanak,magabiztos próbálok lenni,de közben belül rettegek, h kiderül,h valójában semmi önértékelésem sincs.

Elkezdtem járni pszichiáterhez, meg ilyen csoportterápiára, hogy valahogy ezeket sikerüljön feldolgozni.

Az ilyen típusú mentális problémákra nem tudom, hogy megoldást nyújt e majd a terápia. Vajon lehet esélyem egy boldog életre?

2022. júl. 3. 18:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mentálhigiénés szakembernél jártál már?
2022. júl. 3. 18:06
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Nyugi a legtöbb ember alkalmatlan kapcsolatra.
2022. júl. 3. 18:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, #1-es voltam. És a terápia segített már rádöbbenni valamilyen fontos összefüggésre?
2022. júl. 3. 18:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Az lehet,de én tudom is, hogy alkalmatlan vagyok rá,és emiatt(is) szenvedek.
2022. júl. 3. 18:09
 5/13 anonim ***** válasza:
A terápia akkorfog segítséget nyújtani, aktívan és nagy erőkkel dolgozol magadon azokkal a plusz információkkal, amik annak során felszínre kerülnek.
2022. júl. 3. 18:10
 6/13 A kérdező kommentje:
A terápia még csak arra döbbentett rá, hogy mi az oka, hogy ez kialakult,hogy mit csesztek el a szüleim, hogy elkényeztettek anyagilag,de közben kevés szeretetet adtak, meg hasonló rossz berögződéseim vannak,amiket nem lehet egyik napról a másikra kitörölni.
2022. júl. 3. 18:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Külön pszichiáterhez, tehát egyszemélyes ülésekre is jársz, kérdező?
2022. júl. 3. 18:11
 8/13 anonim ***** válasza:
#6: kitörölni? Wtf. Ez hogy merült fölegyáltalán? Nem kitörölni kell, hanem érdemben kezdeni vele valamit, pl. feldolgozni (érzelmileg megemészteni), aztán meg fölülírni.
2022. júl. 3. 18:13
 9/13 A kérdező kommentje:

Egyszemélyesre is járok külön, meg csoportterápiába is.

De ez egyik napról a másikra nem fogja megoldani a problémáimat,sokkal több idő kell,meg ugye nekem is kell dolgoznom magamon azok alapján,amik a terápia közben kiderülnek.

2022. júl. 3. 18:13
 10/13 A kérdező kommentje:
#8 ugyanarra gondolunk,csak máshogy fogalmaztam meg.
2022. júl. 3. 18:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!