Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaha boldog párkapcsolatom úgy, hogy jelenleg teljesen meg vagyok keseredve?
Figyelt kérdés
Hosszú és nagyon toxikus lenne az idáig vezető utat leírni, így ettől most eltekintek. Max privátban, ha bárki úgy érzi. Eleve súlyos önbizalomhiány jellemez és nem is vagyok túl sikeres és férfias. Ezen már elkezdtem változtatni és edzőterembe járok. Tudom, ebbe nagyon sokat kell fektetnem, hogy eredménye legyen. A munkámban/karrieremben is stagnálok. Pillanatnyilag nulla előrelépési esély van a láthatáron. Súlyos személyes megrázkódtatás, anyagi kár és sérelmek egész sora ért, amitől teljesen meggyülöltem magam, a nőket, a világot, az embereket. Szeretném, ha ez változna. Szerdán pszichologushoz megyek. Bízom benne, hogy idővel minden jóra fordul. A kérdésem az lenne, hogy idővel lehet még boldog párkapcsolatom vagy ennyire sérült férfiként már nem fogok kelleni egy igényes,intelligens nőnek? Mert mondjuk gyenge és férfiatlan benyomást keltenék benne. 30/f2022. jún. 18. 19:15
1/8 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok!
Szerintem mindenki változhat, de a körülötted élő emberektől is függ mennyire hagynak érvényesülni!
2/8 anonim válasza:
Nőgyűlölettel biztosan nem lesz hosszútávú kapcsolatod.
A pszichológus remélhetőleg rá fog világítani a problémára...
A gondolkodásmódod akadályoz a boldogságodban.
3/8 anonim válasza:
Igen, akiben van akarás, azon tudnak segíteni a pszichológusok és az idő. Volt egy időszakom amikor annyira depressziós voltam, hogy anyukám berakott kórházba. Ott eltöltöttem majdnem fél évet, de úgy éreztem, hogy rajtam kívül nem sokan kapálóztak az életért. Nekem sikerült is, boldog életem, minőségi párkapcsolatom van jelenleg. Tudom, hogy az, mert a párom sem elégedne meg kevesebbel.
4/8 anonim válasza:
#4: "Szeretném, ha ez változna."
Magától nem fog változni, csak ha teszel érte.
5/8 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy teszek is érte.
2022. jún. 18. 20:40
6/8 anonim válasza:
Pszichológiai értelemben véve, afféle Münchhausenként a saját hajadnál fogva kell majd kihúzni magadat a sz*rból = saját erőből kimászni a jelenlegi érzelmi és tudatállapotodból. Erre készülj rá. A szakember csak kalauz lesz az úton, végigmenni viszont neked kell majd rajta.
7/8 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Dolgozz magadon, és hidd el megtérül. ❤️
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. Igaz, nem erkezett sok válasz. Orultem volna ha minél több érkezne, minél több szempontot megvilagitva, de annak örülök, hogy nem alakult ki vita és személyeskedes. A mai napot jeloltem meg új életem első napjakent.
2022. jún. 19. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!