Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek valaha találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek valaha találok magamnak párt ?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok.

3 éve vagyok szingli.Egy 5 éves kapcsolatom ment tönkre,én még fiatalnak érzem magam,de azt veszem észre,hogy a fiatalabb srácok akik 20-27 évesek még arról szól az életük nagyban,hogy buli haverok csajok,szex pia, pénz gyűjtés,otthon lakik.

Míg a 30-38 éves férfiak vagy házasok vagy elvált gyerekes apukák, és úgy érzem,hogy olyan férfit akit már nem hajt a farka,nem is anyuci pici fia,nem házas és nincs gyereke nem fogok találni.

Olyan párt keresek magam mellé aki 3 éven belül szeretne gyereket,és úgy érzem elég nehéz dolgom van,mert introvertált is vagyok.

Egyik nap felkeresett az exem, ő 35,hogy kezdjük újra,mert már 3 éve nem talál magának egy rendes nőt,mert aki 26-30 éves sugardaddynek nézi,aki 30-35 az vagy elvált anyuka vagy gyereket akar fél éven belül. Eléggé meglepett,és arra gondoltam,hogy én is pontosan ebben a helyzetben vagyok,de attól még nem jövök vele össze újra,szerintem ő most egy kicsit be van pánikolva és a félelem hajtja,hogy egyedül marad.

Vidéken élek,itt van lakásom,itt van munkahelyem nem fogok felköltözik nagyobb városban.

Szerintetek találok magamnak párt ?

2022. febr. 16. 04:47
A kérdező szavazást indított:
Igen,de kicsi az esély
Olyat biztos nem amilyet te szeretnél
29 szavazat
1 2 3 4 5
 1/47 A kérdező kommentje:
Az esélyeim érdekelnének, privát üzenetek kíméljenek legyenekszívesek.
2022. febr. 16. 04:52
 2/47 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem találhatsz! 33F

Vannak ismerősi körömben akik 30-40éves kor között kerültek össze és jól megvannak!

Hát igen a választék az kisebb és valószínű nem szabad túl sok és túl nagy elvárásokkal lenni! Olyat kell találni aki enged érvényesülni, viszont Neked is le kell hoozá mondani dolgokról! Mondjuk ez minden kapcsolatra igaz! Csak 30 felett szerintem, több szokás,rigolya kialakul amiből engedni kell néha, hogy ősszecsiszolódhassatok!

Összességébe szerintem van esély rá!:) Sok sikert!

2022. febr. 16. 05:30
 3/47 anonim ***** válasza:
26%

Ha valóban párt akarsz, mi bajod a privát üzenetekkel? Honnan tudod, hogy innen az oldalról - ha nem is ebből a rovatból, de másikból - találnád meg a párod?

Nagyon válogatós nő vagy, akinek már az se mindegy, hol ismerkedik. Sőt, nem csodálkoznék, ha csak Mr. Tökéletes kellene.

Tehát lefordítva a kérdésed: van egy csomó jelentkeződ, de neked senki sem jó.

Olyan vagy, mint Borsószem Hercegkisasszony. Egy apróságon is kiakadsz

2022. febr. 16. 05:41
 4/47 anonim ***** válasza:
25%
Örülj ha dugni találsz vkit nagyjából, bár ugye nem szólsz hozzá holmi akárkihez :D Messziről lejön az irásodból is h pontosan az a tipus vagy aki miatt érdemes átmenni a járda másik oldalára.
2022. febr. 16. 05:47
 5/47 anonim ***** válasza:
92%

"szerintem ő most egy kicsit be van pánikolva és a félelem hajtja,hogy egyedül marad."

Pont ahogy téged is.

2022. febr. 16. 05:51
 6/47 anonim ***** válasza:
45%
Teljesen megértem a félelmed.Valahol én is hasonlót tapasztalok.Én 37 éves vagyok, felépítettem arra az életem az utóbbi 6-7 évbe, hogy családom lehessen.Minden adott is hozzá, csak a nő hiányzik.Pár éve már ilyen szemmel nézem az ismerkedéseket, kapcsolatokat.Amit látom előre hogy hosszú távon nem működne bele sem kezdek.Én saját gyereket szeretnék, így nálam nem játszik az, ha valaki elvált anyuka.30 felett pedig már többségben vannak a foglaltak,vagy gyermekesek.Úgyhogy komoly szinten szűkül a kör.Viszont ennek ellenére is még sokan vannak akik 30 felett szinglik és gyermektelenek és mondjuk férjjel gyerekkel együtt, családban képzelik a jövőjüket.Viszont rontja az esélyeket hogy nem mindenki kompatibilis mindenkivel :) Sok olyan potenciális jelöltem volt aki nekem nem volt valami okból szimpi, és természetesen fordítva is sokszor előfordult hogy velem nem tudták elképzelni.Nagyon nehéz minden igényt kielégítő párt találni.Mármint aki a szemünkben olyan mint amilyennek megálmodtuk.Én már úgy érzem hogy az kizárt hogy tökéletes párt találjak.Viszont azért megvalósulhat az elképzelésem a jövőmet illetően.Kisebb nagyobb szerencse is kell hozzá.Minden más esetben úgy gondolom ...ha nagyon nyers akarok lenni...hogy vagy megalkuszom és lesz családom.Vagy nem alkuszom meg és egyedül fogok élni és nem lesz családom.
2022. febr. 16. 06:00
 7/47 anonim ***** válasza:
30%

#3-as, nyugi, leírta, hogy introvertált, tehát nem fogad közeledést.

Amúgy én is csak röhögök rajta, ennyi idősen hogy lehet valaki ilyen egysíkú.

2022. febr. 16. 06:11
 8/47 A kérdező kommentje:
Privát üzenetek jöttek,hogy én kitudnalak elégiteni és hasonlók
2022. febr. 16. 06:13
 9/47 A kérdező kommentje:
Nem kell barátság extrákkal,se csak szexre kellesz
2022. febr. 16. 06:16
 10/47 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne keseredj el. Próbáld meg a Tindert. Nekem az előző és a mostani kapcsolatom is ott alakult ki.:)
2022. febr. 16. 06:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!