Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valaha találok magamnak párt ?
30 éves vagyok.
3 éve vagyok szingli.Egy 5 éves kapcsolatom ment tönkre,én még fiatalnak érzem magam,de azt veszem észre,hogy a fiatalabb srácok akik 20-27 évesek még arról szól az életük nagyban,hogy buli haverok csajok,szex pia, pénz gyűjtés,otthon lakik.
Míg a 30-38 éves férfiak vagy házasok vagy elvált gyerekes apukák, és úgy érzem,hogy olyan férfit akit már nem hajt a farka,nem is anyuci pici fia,nem házas és nincs gyereke nem fogok találni.
Olyan párt keresek magam mellé aki 3 éven belül szeretne gyereket,és úgy érzem elég nehéz dolgom van,mert introvertált is vagyok.
Egyik nap felkeresett az exem, ő 35,hogy kezdjük újra,mert már 3 éve nem talál magának egy rendes nőt,mert aki 26-30 éves sugardaddynek nézi,aki 30-35 az vagy elvált anyuka vagy gyereket akar fél éven belül. Eléggé meglepett,és arra gondoltam,hogy én is pontosan ebben a helyzetben vagyok,de attól még nem jövök vele össze újra,szerintem ő most egy kicsit be van pánikolva és a félelem hajtja,hogy egyedül marad.
Vidéken élek,itt van lakásom,itt van munkahelyem nem fogok felköltözik nagyobb városban.
Szerintetek találok magamnak párt ?
Szerintem találhatsz! 33F
Vannak ismerősi körömben akik 30-40éves kor között kerültek össze és jól megvannak!
Hát igen a választék az kisebb és valószínű nem szabad túl sok és túl nagy elvárásokkal lenni! Olyat kell találni aki enged érvényesülni, viszont Neked is le kell hoozá mondani dolgokról! Mondjuk ez minden kapcsolatra igaz! Csak 30 felett szerintem, több szokás,rigolya kialakul amiből engedni kell néha, hogy ősszecsiszolódhassatok!
Összességébe szerintem van esély rá!:) Sok sikert!
Ha valóban párt akarsz, mi bajod a privát üzenetekkel? Honnan tudod, hogy innen az oldalról - ha nem is ebből a rovatból, de másikból - találnád meg a párod?
Nagyon válogatós nő vagy, akinek már az se mindegy, hol ismerkedik. Sőt, nem csodálkoznék, ha csak Mr. Tökéletes kellene.
Tehát lefordítva a kérdésed: van egy csomó jelentkeződ, de neked senki sem jó.
Olyan vagy, mint Borsószem Hercegkisasszony. Egy apróságon is kiakadsz
"szerintem ő most egy kicsit be van pánikolva és a félelem hajtja,hogy egyedül marad."
Pont ahogy téged is.
#3-as, nyugi, leírta, hogy introvertált, tehát nem fogad közeledést.
Amúgy én is csak röhögök rajta, ennyi idősen hogy lehet valaki ilyen egysíkú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!