Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek valaha találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek valaha találok magamnak párt ?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok.

3 éve vagyok szingli.Egy 5 éves kapcsolatom ment tönkre,én még fiatalnak érzem magam,de azt veszem észre,hogy a fiatalabb srácok akik 20-27 évesek még arról szól az életük nagyban,hogy buli haverok csajok,szex pia, pénz gyűjtés,otthon lakik.

Míg a 30-38 éves férfiak vagy házasok vagy elvált gyerekes apukák, és úgy érzem,hogy olyan férfit akit már nem hajt a farka,nem is anyuci pici fia,nem házas és nincs gyereke nem fogok találni.

Olyan párt keresek magam mellé aki 3 éven belül szeretne gyereket,és úgy érzem elég nehéz dolgom van,mert introvertált is vagyok.

Egyik nap felkeresett az exem, ő 35,hogy kezdjük újra,mert már 3 éve nem talál magának egy rendes nőt,mert aki 26-30 éves sugardaddynek nézi,aki 30-35 az vagy elvált anyuka vagy gyereket akar fél éven belül. Eléggé meglepett,és arra gondoltam,hogy én is pontosan ebben a helyzetben vagyok,de attól még nem jövök vele össze újra,szerintem ő most egy kicsit be van pánikolva és a félelem hajtja,hogy egyedül marad.

Vidéken élek,itt van lakásom,itt van munkahelyem nem fogok felköltözik nagyobb városban.

Szerintetek találok magamnak párt ?

2022. febr. 16. 04:47
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Nem hajt a farka arra gondoltam,hogy nem fog megcsalni
2022. febr. 16. 16:54
 32/47 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi
2022. febr. 16. 16:55
 33/47 anonim ***** válasza:
18%

Én pont olyan vagyok akit keresel, egy különbséggel hogy én előre nem tudom hogy 3 éven belül akarok-e gyereket és nem pánikolok azért mert nem találok senkit. Szerencsére már elfogadtam hogy ezt erőltetni nem szabad, mert nagyon rossz vége lesz.

12 éve nincs tartós kapcsolatom és nem is erőltetem. Mindig szánakozva néztem azokat a barátaimat akik mindenáron családot akartak és nyomatták a csajozást ezerrel, hogy a végén vagy nagy nehezen összejöjjön nekik egy olyan nő aki egyáltalán nem illik hozzájuk, de mivel pánikolt összejöttek, vagy befordultak a sok kudarctól és már nem is próbálkoznak.

2022. febr. 16. 17:20
 34/47 A kérdező kommentje:

Én se erőltetem

Csak érdekelt,hogy egyáltalán van e esélyem

2022. febr. 16. 18:33
 35/47 anonim ***** válasza:
14%

Sose értettem ezeket a női siránkozásokat, valahogy hiteltelenek hisz tényleg ha már ful átlagosan néz ki akkor is a bőséges választási lehetőség adódik nekik úgy hogy csak a lehetőséget kell megadnia mindnek hogy leszólítsák, másk oldalt teljesen más a szitu és itt a lényeg hogy elképzelni se tudják így azt hiszitek hogy nektek milyen nehéz!

Sajnáltathatod magad így lessz megint kb 50 hódoló akinek nemet mondhatsz ezzel növelve az egót csak ahogy írtad ketyeg az a bizonyos óra!

2022. febr. 16. 20:35
 36/47 anonim ***** válasza:
0%
A nőknek annyira egyszerű a válogatás h nem tudnak már jó dolgukban mit kitalálni h hogyan rontsák az esélyeiket, szabaduljanak a lehetőségektől aztán ennek tetejében tonnaszám jönnek ide sirni h jajj egyedül maradok, ménem találok senkit, senki se szólit le, de privi nemkell, senki hozzá ne szóljon, mindenki gyanús, ezért nem jó azért nem jó, haja szála nem ugy áll, most épp depis, ez van az van, mindent megtesznek h gyakorlatilag lehetetlenné tegyék a saját életüket, saját maguk legnagyobb ellenségei, aztán mivan? hát a pasik a hibásak. kik mások? :D
2022. febr. 16. 20:42
 37/47 anonim ***** válasza:
0%
ja és természetesen az igazság megint 0% XD
2022. febr. 16. 20:44
 38/47 anonim ***** válasza:
90%

Attól, hogy éhes vagy, megeszed az undorító döghúst is, amitől aztán kihányod/fosod a beled is? :)

Kb. ez, hogy nekünk mennyi lehetőségünk van.

Mondom ezt úgy, hogy rám személy szerint nem igaz az állítás, hogy rinyálok és nehezítem a saját életem, hanem már 22 évesen megtaláltam a páromat, ennek már 8 éve.

2022. febr. 16. 20:47
 39/47 anonim ***** válasza:
28%

ha rád nem igaz miért böfögöd ide a hülyeséged?

ja mert nektek csak vagy chad van vagy kukás józsibácsi, borzasztó szánalmas ez is, de sokat elmond rólatok. fekete vagy fehér. nincs köztes. viszont ilyen értelemben ha te nem vagy miss universe akk egy szakadt lelakott zsiroshajú dagadt lépcsőháztakaritónő vagy ugye.

2022. febr. 16. 20:52
 40/47 anonim ***** válasza:
89%

Aki hülyeséget böfög ide, az szerintem te vagy. Sehol nem írtam, hogy csak két véglet létezik.

De ha nem tud az ember vonzódni az illetőhöz, aki próbálkozik és/vagy nem olyan a személyisége, hogy el tudjon vele képzelni bármit is hosszabb távon, akkor teljesen mindegy, hogy nem kukás józsibácsi. Attól még nem nézek le senkit, hogy romantikus értelemben nem passzolnánk.

Attól még, hogy rám nem igaz az, hogy senki ne felelne meg és rinyálva bonyolítanám az életem, még voltam réges régen abban a helyzetben, hogy kerestem a párom és évekig nem jött össze semmi komoly, és voltak olyan jelentkezők, akikkel nem tudtam és nem is akartam mit kezdeni. Valamint most is tudom, kik próbálnak nekem udvarolni, és milyen lehetőségeim lennének szingliként. Az udvarlók nagyobbik részével soha az életben nem kezdenék semmit.

Ez van, aki komolyat szeretne és tényleg igénye az, hogy hosszabb távon (akár örökké) működjön, annak nem fog sok ember megfelelni, válogatni fog.

2022. febr. 16. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!