Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda fiúként lehet valaha is barátnőm?
Küldjél képet, biztosan nem vagy ronda.
Én szarul keresek és gazdag szüleim sincsenek, nem tudok igazán jól ismerkedni, nem szoktam csak úgy nőkhöz odamenni, ráadásul kevés a csaj ismerősöm, a tágabb haveri, ismerősi körben sincs túl sok. Emelett eléggé gátlásos vagyok és külsőre sem vagyok túlzottan eleresztve pl.: 27 éves koromra nagyon megritkult a hajam, vékony vagyok, nem túl izmos stb.
Mégis volt már barátnőm, normális, viszonylag hosszabb kapcsolat. És sok csajjal is "összekveredtem" már, volt alkalmi kapcsolatom is, szóval nem hiszem, hogy nálad is a külső lenne gond.
Ne neten ismerkedj, hanem élőben próbálkozz, lehetőleg valamilyen társaságon keresztül.
Ráadásul ha nagyon rágörcsölsz a dologra azt megérzik a nők és élből elutasítanak. Szóval legyél laza és ne foglalkozz célzottan a dolgoggal, hogy márpedig neked kapcsolat, barátnő kell.
Nőként mondom, nem hinném, hogy a külsőddel van gond. Szállj fel egy buszra vagy villamosra és nézz szét, a magyar férfiak többsége nagyon ronda, mégis van barátnőjük.
FB-on nem csoda, hogy nem jelölnek vissza, vadidegen vagy, szóval ne jelölgess random lányokat, mert ez nagyon kétségbeesett és nyomulós. A társkeresőkre meg mások is panaszkodnak, szóval inkább élőben próbálkozz (csak könyörgöm ne úgy, hogy az utcán odamész idegen lányokhoz, mert az ugyanaz, mint amit a fészről írtam).
8-as neked meg mi a bajod ezekkel az emberekkel? Sztem egyik se ronda. Nyugodj meg kérdező és engedd el a témát. Ne engedd hogy a sok barom válaszoló lerombolja még jobban az önbecsülésed.
Az IGAZI nőknek a kiállás a fontos, nem az itt leírt f*szságok.
Állj ki magadért és az elveidért a többi nem számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!