Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda fiúként lehet valaha is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda fiúként lehet valaha is barátnőm?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, de nem volt még barátnőm, mert minden lány elutasít a kinézetem miatt. Már mindenen változtattam, amin csak lehetett, de így sem lett sikerem. Korábban elálltak a füleim, de idén megműttettem, valamint divatos ruhákat is vásároltam és még a hajamat is levágattam. Fiatalabbnak nézek ki a koromhoz képest, de nem tudom, hogy az lenne-e a probléma, valamint még vékony vagyok, de azon igyekszem változtatni.... Általában társkereső portálokon próbálkozok és közösségi oldalakon. Társkeresőn nem írnak vissza, de egyiken sem, Facebookon pedig nem jelölnek vissza... Személyesen 2x próbálkoztam talán, de nem lett jó vége, ezért maradtam az Internetes társkeresésnél.... Intenzíven próbálkozok évek óta, de sikertelenül.... Lehetséges az, hogy sosem lesz barátnőm? Már kezdem feladni, mert még csak addig sem jutok el, hogy megismerjenek, mert szóba sem állnak velem, ha látnak rólam egy fotót. Volt pár lány, aki válaszolt, de ők közölték velem finoman, hogy nem nézek ki jól, de volt olyan is, aki megírta, hogy ronda vagyok, ezért is tudom, hogy az vagyok. Van még rajtam kívül olyan srác, akit ugyanígy elutasítanak a lányok? Kinézet terén nincsenek nagy elvárásaim. Sosem próbálkoztam "Modell" szintű lányoknál. Átlagos és átlag közötti lányokra írtam eddig... :( Már annak is örülnék, ha egy randi összejönne, de még csak az ismerkedésig sem jutok el, így meg egyszerűen lehetetlen. 25/F

2021. szept. 2. 21:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%

Küldjél képet, biztosan nem vagy ronda.

Én szarul keresek és gazdag szüleim sincsenek, nem tudok igazán jól ismerkedni, nem szoktam csak úgy nőkhöz odamenni, ráadásul kevés a csaj ismerősöm, a tágabb haveri, ismerősi körben sincs túl sok. Emelett eléggé gátlásos vagyok és külsőre sem vagyok túlzottan eleresztve pl.: 27 éves koromra nagyon megritkult a hajam, vékony vagyok, nem túl izmos stb.

Mégis volt már barátnőm, normális, viszonylag hosszabb kapcsolat. És sok csajjal is "összekveredtem" már, volt alkalmi kapcsolatom is, szóval nem hiszem, hogy nálad is a külső lenne gond.

Ne neten ismerkedj, hanem élőben próbálkozz, lehetőleg valamilyen társaságon keresztül.

Ráadásul ha nagyon rágörcsölsz a dologra azt megérzik a nők és élből elutasítanak. Szóval legyél laza és ne foglalkozz célzottan a dolgoggal, hogy márpedig neked kapcsolat, barátnő kell.

2021. szept. 2. 21:48
 2/17 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem lehet, persze nyilván nehezebb mint jóképűként de nem áthidalhatatlan a probléma.
2021. szept. 3. 00:40
 3/17 anonim ***** válasza:
44%
Ronda barátnőd lehet. A saját kategóriádban keresgélj.
2021. szept. 3. 08:20
 4/17 anonim ***** válasza:
84%

Nőként mondom, nem hinném, hogy a külsőddel van gond. Szállj fel egy buszra vagy villamosra és nézz szét, a magyar férfiak többsége nagyon ronda, mégis van barátnőjük.

FB-on nem csoda, hogy nem jelölnek vissza, vadidegen vagy, szóval ne jelölgess random lányokat, mert ez nagyon kétségbeesett és nyomulós. A társkeresőkre meg mások is panaszkodnak, szóval inkább élőben próbálkozz (csak könyörgöm ne úgy, hogy az utcán odamész idegen lányokhoz, mert az ugyanaz, mint amit a fészről írtam).

2021. szept. 3. 08:31
 5/17 anonim ***** válasza:
97%
Szintén ronda férfi vagyok, megértem a problémádat, jóval idősebb és tapasztaltabb vagyok, mint te. Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ne interneten ismerkedj, az esélytelen és csak a frusztrációd lesz nagyobb. Élőben próbálkozz, nagyon sok nőnél kell próbálkozni, ez még a jóképű férfiakra is igaz, hogy 1-1 sikered legyen. Az a lényeg, hogy az ismerkedést nem szabad élet-halál harcnak felfogni, mert stresszes leszel tőle. Nem sikerült, ez van, mész tovább. Nekem mindig akkor lett csajom, amikor a leglazábban álltam hozzá. Egyszer poénból odaszóltam egy pincércsajnak valamit, már nem tudom, aztán visszaszólt, hogy 4-kor végzek. Taliztunk is. Sok ilyen volt. Ezt nem úgy kell, hogy nnaa, akkor most ismerkedni megyek! Úgy nem megy.
2021. szept. 4. 08:33
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Én úgy nézek ki, mint a hànyàs, mégis kapcsolatban vok.
2021. okt. 3. 18:40
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Nézd inkább úgy, hogy a szépeknek is valakihez képest kell szépnek lenniük, nem? :DDDD
2021. okt. 3. 19:14
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha tudod humorral kompenzálni, simán. Sok szinkronszínésznek hiába van jó hangja, jobb nem látni, pl. Dózsa Zoltán, Epres Attila, stb.
2021. okt. 4. 12:21
 9/17 anonim válasza:
29%
Farkad legalább nagy? Arra lehet rákapnak...
2021. nov. 15. 12:35
 10/17 anonim ***** válasza:

8-as neked meg mi a bajod ezekkel az emberekkel? Sztem egyik se ronda. Nyugodj meg kérdező és engedd el a témát. Ne engedd hogy a sok barom válaszoló lerombolja még jobban az önbecsülésed.

Az IGAZI nőknek a kiállás a fontos, nem az itt leírt f*szságok.

Állj ki magadért és az elveidért a többi nem számít!

2021. dec. 12. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!