Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda fiúként lehet valaha is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda fiúként lehet valaha is barátnőm?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, de nem volt még barátnőm, mert minden lány elutasít a kinézetem miatt. Már mindenen változtattam, amin csak lehetett, de így sem lett sikerem. Korábban elálltak a füleim, de idén megműttettem, valamint divatos ruhákat is vásároltam és még a hajamat is levágattam. Fiatalabbnak nézek ki a koromhoz képest, de nem tudom, hogy az lenne-e a probléma, valamint még vékony vagyok, de azon igyekszem változtatni.... Általában társkereső portálokon próbálkozok és közösségi oldalakon. Társkeresőn nem írnak vissza, de egyiken sem, Facebookon pedig nem jelölnek vissza... Személyesen 2x próbálkoztam talán, de nem lett jó vége, ezért maradtam az Internetes társkeresésnél.... Intenzíven próbálkozok évek óta, de sikertelenül.... Lehetséges az, hogy sosem lesz barátnőm? Már kezdem feladni, mert még csak addig sem jutok el, hogy megismerjenek, mert szóba sem állnak velem, ha látnak rólam egy fotót. Volt pár lány, aki válaszolt, de ők közölték velem finoman, hogy nem nézek ki jól, de volt olyan is, aki megírta, hogy ronda vagyok, ezért is tudom, hogy az vagyok. Van még rajtam kívül olyan srác, akit ugyanígy elutasítanak a lányok? Kinézet terén nincsenek nagy elvárásaim. Sosem próbálkoztam "Modell" szintű lányoknál. Átlagos és átlag közötti lányokra írtam eddig... :( Már annak is örülnék, ha egy randi összejönne, de még csak az ismerkedésig sem jutok el, így meg egyszerűen lehetetlen. 25/F

2021. szept. 2. 21:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez vicces: megműtettem a füleim, divatos ruhákat vettem, és MÉG a hajamat IS levágattam 😆 Még egy hajvágást is bevállaltál mindezek mellett 😀

Na viccet félretéve: régi a kérdés, de így 1 év után azért rákérdezek: lett azóta esetleg valami változás? Mindig kíváncsi vagyok az ilyen 1-2 évvel korábban íródott kérdésekre, hogy vajon azóta mit tett az illető a siker érdekében, vagy legalább akadtak-e részsikerek. Én például anno részsikerekből is építkeztem. Amikor sokáig szingli voltam, ha már egy csókig eljutottam a társkeresős randikon, már szereztem egy kis önbizalmat (részsiker), mígnem később megjött a teljes siker is. Ezek pont az elmúlt 1 évben történtek.

És veled történt-e valami részsiker/siker ezalatt az 1 év alatt, kedves kérdező?

2022. aug. 20. 08:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Illetve még annyit kérdeznék, hogy az szóba jöhet nálad, ha leadod az igényeket kicsit a külsőre vonatkozóan? 30 éves kor fölött (még inkább 40 fölött) egyébként nem ritka, hogy olyan nőbe vagy férfiba futok bele, akik el tudják engedni a külsőt, és sokkal inkább egy nagyon jó belsőre fókuszálnak. Személyesen is találkoztam több ilyennel (ilyen például a tesóm is, aki 27 éves), és nem azért engedné el a külsőt, mert nem kell a nőknek, pláne még gyönyörű barátnője is van, de neki a belső számít most már (régebben nem). Rajta kívül is találkoztam ilyenekkel nőben és férfiban is (itt a GyK-n is). Gyakran intelligencia-függő a dolog.

Szóval még ez is szóba jöhet:

(1) találd meg azokat a nőket (30 fölött gyakoribb), akik elsősorban a belsőt nézik;

(2) te is add lejjebb az igényeket, és helyezd a belsőre a hangsúlyt.

2022. aug. 20. 08:32
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

Nem csak a "szép" embereknek van párkapcsolatuk.

Ha magabiztos lennél, vagányabb és ezt látnák rajtad a kivülálló emberek is, tuti nagyobb sikered lenne a nőknél.

De a lányoknak nem igazán jön be a tutyimutyiság.

Legyél kedves, udvarias, legyen jó dumád hozzá.

A külsőd legyen igényes, összeszedett. Kizárt hogy ne akadna rád valaki. 😁

Sok szerencsét!

2022. okt. 21. 11:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy ronda? Bízd ezt azokra a lányokra, akik nagyon érdekednek, helyesnek tartanak.
2022. okt. 21. 21:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
febr. 24. 01:25
 16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem igazán, pedig azóta már a szépséghibámat is megműttettem, de mind hiába.....
febr. 24. 06:30
 17/17 anonim ***** válasza:
nem
febr. 24. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!