Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda fiúként lehet valaha is barátnőm?
Ez vicces: megműtettem a füleim, divatos ruhákat vettem, és MÉG a hajamat IS levágattam 😆 Még egy hajvágást is bevállaltál mindezek mellett 😀
Na viccet félretéve: régi a kérdés, de így 1 év után azért rákérdezek: lett azóta esetleg valami változás? Mindig kíváncsi vagyok az ilyen 1-2 évvel korábban íródott kérdésekre, hogy vajon azóta mit tett az illető a siker érdekében, vagy legalább akadtak-e részsikerek. Én például anno részsikerekből is építkeztem. Amikor sokáig szingli voltam, ha már egy csókig eljutottam a társkeresős randikon, már szereztem egy kis önbizalmat (részsiker), mígnem később megjött a teljes siker is. Ezek pont az elmúlt 1 évben történtek.
És veled történt-e valami részsiker/siker ezalatt az 1 év alatt, kedves kérdező?
Illetve még annyit kérdeznék, hogy az szóba jöhet nálad, ha leadod az igényeket kicsit a külsőre vonatkozóan? 30 éves kor fölött (még inkább 40 fölött) egyébként nem ritka, hogy olyan nőbe vagy férfiba futok bele, akik el tudják engedni a külsőt, és sokkal inkább egy nagyon jó belsőre fókuszálnak. Személyesen is találkoztam több ilyennel (ilyen például a tesóm is, aki 27 éves), és nem azért engedné el a külsőt, mert nem kell a nőknek, pláne még gyönyörű barátnője is van, de neki a belső számít most már (régebben nem). Rajta kívül is találkoztam ilyenekkel nőben és férfiban is (itt a GyK-n is). Gyakran intelligencia-függő a dolog.
Szóval még ez is szóba jöhet:
(1) találd meg azokat a nőket (30 fölött gyakoribb), akik elsősorban a belsőt nézik;
(2) te is add lejjebb az igényeket, és helyezd a belsőre a hangsúlyt.
Nem csak a "szép" embereknek van párkapcsolatuk.
Ha magabiztos lennél, vagányabb és ezt látnák rajtad a kivülálló emberek is, tuti nagyobb sikered lenne a nőknél.
De a lányoknak nem igazán jön be a tutyimutyiság.
Legyél kedves, udvarias, legyen jó dumád hozzá.
A külsőd legyen igényes, összeszedett. Kizárt hogy ne akadna rád valaki. 😁
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!