Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha rendes párkapcsolatom, ha jók az egyéb adottságaim,de ismerkedés téren elképesztő béna vagyok?
Ezek szerint igen, mert vannak lehetőségeid. A pozitívumokból indulj ki, barátság extrák kapcsolatot hogy sikerül összehozni? Nem hiszem, hogy a nők megerőszakolnának, nyilván te is akarod. Azt meg egyáltalán nem értem, hogy ha szerelmes vagy hogy keveredsz szexkapcsolatba.
A konklúzió az, hogy veled bárki lefekszik beszélgetés nélkül, aztán kezditek tisztázni, hogy ki merre hány méter. Érdemes megfordítani!
Én ugyanilyen vagyok, csak jóval fiatalabb, 22 éves vagyok.
Annyi különbséggel, hogy belém, legjobb tudomásom szerint, már vagy 4-5 éve nem volt szerelmes senki.
A rossz kommunikációm, szorongásom, illetve -feltehetőleg- a külsőm miatt rendszeresen kerülök barátzónába, az elmúlt fél évben átlag havonta egyszer csalódok egy óriásit.
Barátnőm még nem volt.
Kezdem feladni.
22F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!