Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kivégeztek a nők Photofeeleren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivégeztek a nők Photofeeleren! Lehet így egyáltalán valaha csinos, szép barátnőm?

Figyelt kérdés

2. fotót pontoztattam meg, az egyik egy benti kép, ez elborultabb, natúr fotó, szépítgetés nélkül megmutatja milyen vagyok.

A másik egy kinti kép, jó szögben készült, kicsit mutatósabb vagyok rajta.

Az eredmény valóságos vérfürdő lett!

Az Attractive mutató a bénább képnél 2,2!, a jobb! képnél pedig 2,6.

Brutális.

A részletes adatokat kibontva kiderült hogy arra hogy vonzó vagyok SENKI nem nyomott. A Yesre. A Veryre meg ugye főleg nem.

Brutális hogy mennyire nem tetszem a nőknek.

Akit érdekel esetleg a fotó, megmutathatom privát, de nem ez a lényeg.

Hanem hogyha ennyire ellenszenves vagyok a nőknek külsőre, lehet egyáltalán barátnőm valaha, szerető nőm?

F/26

2022. jún. 22. 10:30
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
98%
Elküldöd?
2022. jún. 22. 10:32
 2/33 anonim ***** válasza:
89%
Statisztikai oldalról megközelítve nem vészes, hiszen elmondhatjuk, hogy a realitást ábrárzoló képed mindössze 0,4 ponttal múlta alul a megszépített képnél. Van, ahol sokkal nagyobb a kontraszt! Legalább nem érhet az a meglepetés, hogy "fúj nem is úgy nézel ki mint a képeken", nem árulsz zsákbamacskát.
2022. jún. 22. 10:33
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon nehezen, kompromisszumok árán és hatalmas szerencsével. Ha esetleg sikerül olyan nővel összejönni, aki tetszik neked igazán, akkor ahhoz ragaszkodj, mint oroszlán a zsákmányához!

Nekem egyszer az életben volt olyan barátnőm, aki igazán tetszett, olyasmi volt a lány, mint Jennifer Aniston fiatal korában, de elb@sztam. Utána soha többé nem sikerült olyan, aki csak megközelítette volna, pedig már sok sok év eltelt. Olyanok voltak, akik nem igazán jöttek be, de ezeknek a nőknek meg nem akartam megjátszani magam, meg hazudni nekik. Arra kell nagyon vigyázni csúnyaként, hogy ha valami csoda folytán össze jössz egy csinos nővel, jó minden, el vagytok szépen, hajlamos vagy azt hinni, hogy neked ilyen csajok dukálnak és bármikor szerezhetsz egy ilyen kaliberű csajt. Na így lehet elb@szni.

F/ronda.

2022. jún. 22. 10:41
 4/33 anonim ***** válasza:
94%
Én kíváncsi vagyok a képekre. Muti őket tesó.
2022. jún. 22. 10:43
 5/33 anonim ***** válasza:
80%

"Hanem hogyha ennyire ellenszenves vagyok a nőknek külsőre, lehet egyáltalán barátnőm valaha, szerető nőm?"

Olyan, aki szeret, lehet. Ha neked csak az a fontos, hogy csinos, szép legyen, nehezen. Elvárod tőle, hogy ne legyen felszínes, mikor te az vagy.

2022. jún. 22. 10:43
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Sztem törődj bele, hogy kicsi eséllyel. Oké, ha csak a szép vonz... de érthető, ha az ellenkező nem is így gondolkodik. És azért, ha nem vagy nagyon beképzelt, azt photofeelerezés előtt is sejthetted, hogy sokkal szebbekre hajtasz, mint magad, és hogy nem vagy egy Brad Pitt.
2022. jún. 22. 10:48
 7/33 anonim ***** válasza:
39%

Ne aggódj pajti, már 4-es osztályozással sem kellesz igazán senkinek, szóval tökmindegy.

Vagy lesüllyedsz a totális igénytelenségbe mint a legtöbb nyomorult férfi, vagy reménytelenül egyedül maradsz.

Csinos szép barátnőről ne is álmodozz inkább!

2022. jún. 22. 10:49
 8/33 VincentLaw ***** válasza:
100%

Nekem voltak olyan képeim, amiken 7-re lettem pontozva, átlagban meg olyan 5.5-6 szokott lenni. De ezzel sem igazán lehet túl sokra menni társkeresés szempontjából tapasztalataim szerint.

2022. jún. 22. 10:56
 9/33 anonim ***** válasza:
36%

Tesó, nem tűnsz vészesnek, csak ebből a képből nem sok minden derül ki. Ezek a szelfik nem jönnek be a nőknek. Itt valahogy teljesen hiányzik nekik a görbe tükör. Ők egy portréfotót várnak a férfiről (nem stúdió minőségűt), de annak teljesen okénak kéne lennie, ha ők csak egy mezei szelfivel / tükörszelfivel rendelkeznek.

Amúgy egy portréfotóból látszik az egész alakod, az arányok jobban látszanak (a szelfi az torzít valamennyit a kamera közelsége miatt), meg közben nem kell a telefon fogására figyelned, ezért szabadabb is tudsz lenni rajtuk, tudsz kísérletezni különböző pózokkal, kifejezésekkel. Próbálj csinálni egy párat természetes fény alatt. Vagy kérj meg valakit vagy használj telefon állványt és időzítőt hozzá. Próbálj ki különböző kifejezéseket (valami vidámabbat), aztán szerintem nem lesz komoly gondod.

2022. jún. 22. 10:58
 10/33 anonim ***** válasza:
91%
Mutasd a képet. :)
2022. jún. 22. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!