Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki, aki volt valaha PUA tanfolyamon, vagy vett PUA anyagot? Mi vitt rá titeket? Amikor kiderült, hogy kamu, akkor idegesek voltatok, vagy volt aki kipróbálta a PUA "trükköket"?
Igazából azt értem, hogy valaki úgy érezte, hogy szüksége van PUA anyagokra, de arra sosem gondoltam volna, hogy vannak akik elmennek tréningekre, tanfolyamokra.
Valaki innen volt tréningen? Megbánta, hogy kidobta rá a pénzt?
Vagy volt aki esetleg pozitívan értékeli, és úgy gondolja, hogy valamennyit segítettek neki?
Annak ellenére, hogy sokan írták, hogy kamu az egész, aki fizetett nekik miért tette?
Nem akarok elmenni tanfolyamra meg semmi, csak kíváncsi vagyok, kit mi vitt rá, és hogyan érezték magukat, amikor nem kaptak semmit a pénzükért.
De ha van valakinek pozitív tapasztalata (bár kétlem) arra is kíváncsi vagyok.
En torrentrol szedtem le a Mystery Method-ot vagy 15 eve....
Nem segitett amugy :)
38F incel
#4: Pedig az tök jó. Feltéve, ha Los Angelesben élsz, kellően pénzes a családod, hogy támogassa nagyra törő terveidet, hogy híres bűvész legyél és kifizessen neked egy európai turnét. Ilyen háttérrel könnyű volt akkoriban összehozni egy csapatot, akikkel Éjjel-Nappal Budapest feelingben buliztatok, csak éppen munka nélkül.
Amúgy meg pont Mystery is abba betegedett bele lelkileg, hogy nem adhatja önmagát a nőknek, mert akkor elveszik a vonzalom. Pedig ő 190 magas jóképű srác volt. De még akkor sem. Szerepet kellett játszania a kapcsolataiban és ez felőrölte.
#5:
"Amúgy meg pont Mystery is abba betegedett bele lelkileg, hogy nem adhatja önmagát a nőknek, mert akkor elveszik a vonzalom. Pedig ő 190 magas jóképű srác volt. De még akkor sem. Szerepet kellett játszania a kapcsolataiban és ez felőrölte."
Erről valami linket másoljálmár be, légy szíves, mert azok alapján, amit eddig erről a csávóról hallottam, ezt elégnehéz elhinni.
"Feltéve, ha Los Angelesben élsz, kellően pénzes a családod, hogy támogassa nagyra törő terveidet, hogy híres bűvész legyél és kifizessen neked egy európai turnét"
Igen, a pest-budai komfortnelkuli szobakonyha, ahol felnottem, az nem Beverly Hills :)
38F incel
#7: Ezek szerint nem olvastad a könyveit. Több fejezetben visszatérő momentum, hogy öngyilkos akar lenni, pszichiátriára kerül, túladagolja magát kodeinnel meg fürdősk*vaként rinyál a Patricia nevű sztriptíztáncos csajáért.
#8: De az életkorodból adódóan 20 éve még a Love.hu-n meg MSN-en arathattál volna az instafilteres világ előtt ilyen fotókkal: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Csak mondjuk kocsi akkor is kellett volna, amivel lemész Mátészalkára meg Ózdra felhordani a lányokat, akkoriban még menő voltál azzal a vidéki lányoknál, hogy pesti pasi vagy.
Azt hiszed, akkor konnyebb volt? :)
Amugy 30 evesen csinaltam meg a jogsit, es videki csaj (Kisber) is friendzone-olt 2004-ben.
38F inczel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!