Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon tetszem neki vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki vagy csak én gondolom így ?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel 2 napja találkoztam és amikor nem vele foglalkozom akkor folyton engem néz. De ezt ne úgy képzeljétek el, mint a filmekben, hanem csak rám pillant.

Vagy tegnap beszélgettem a kollégájával és próbálta magára terelni a figyelmemet.

Ami viszont rendkívül furcsa hogy nem ér hozzám nagyon. Tegnap véletlenül a karomhoz ért, de ténylegesen csak véletlen volt. Már beszélgettem is vele de csak magáról beszélt. Ezért kicsit össze vagyok zavarodva. Ti mit gondoltok ?

2022. júl. 25. 07:00
 1/3 anonim ***** válasza:
39%

Azt, hogy még ha úgy is gondolja, hogy érdekled, akkor se számíts semmi jóra. Rólad kellene érdeklődnie, kérdeznie, közös pontot találnia, nem MAGÁRA terelni a figyelmet és MAGÁRÓL beszélni.

Ismerkedtem ilyennel és a francnak se volt kedve ismerkedés címén a saját seggnyalását hallgatni.

2022. júl. 25. 07:21
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Jujj hozzám ért jujjjjjjjjjjjjj biztos szerelmes belém 🤦
2022. júl. 25. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:
41%
Ha magáról beszél, az azt jelenti, hogy meg akarja osztani veled, hogy mit érdemes tudni róla. Szerintem ez jelent valamit, de kérdezhetne is. Ha nem nős, akkor lehet bármi ebből. Ha nős, ne foglalkozz vele.
2022. júl. 26. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!