Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki vagy csak én gondolom így ?
Van egy srác akivel 2 napja találkoztam és amikor nem vele foglalkozom akkor folyton engem néz. De ezt ne úgy képzeljétek el, mint a filmekben, hanem csak rám pillant.
Vagy tegnap beszélgettem a kollégájával és próbálta magára terelni a figyelmemet.
Ami viszont rendkívül furcsa hogy nem ér hozzám nagyon. Tegnap véletlenül a karomhoz ért, de ténylegesen csak véletlen volt. Már beszélgettem is vele de csak magáról beszélt. Ezért kicsit össze vagyok zavarodva. Ti mit gondoltok ?

Azt, hogy még ha úgy is gondolja, hogy érdekled, akkor se számíts semmi jóra. Rólad kellene érdeklődnie, kérdeznie, közös pontot találnia, nem MAGÁRA terelni a figyelmet és MAGÁRÓL beszélni.
Ismerkedtem ilyennel és a francnak se volt kedve ismerkedés címén a saját seggnyalását hallgatni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!