Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi olyan jeleket küldött, amiből az jött le tetszem neki, aztán meg előttem flörtölget több nővel is, akkor nincs értelme nagyon foglalkozni vele. Jól gondolom?
Nem.
Buta és fiatal vagy.
Ha előtted flörtöl, az egy trükk, ezzel akar lépésre bírni, és megmutatni, hogy mennyire kapós, így jó kan lenne beléd.
Saját példa: Próbálkoztam egy nőnél, aki folyton lepattintott. Egyszer meglátta, hogy egy másik, fullos nővel dumálok, aki megigazította a nyakkendőmet és közben mosolygott rám. A nő egyből odajött, és megkérdezte a másik nő előtt, hogy mikor végzek? Megmondtam. Mikor végeztem már ott várt a kocsijával, és hazavitt, majd 6 hónapra.
Exem is ilyen volt. Minden nöt hülyitett mindog korosztalytol kinrzettöl is függetlenül be akart vàgodni mindenkinél azoknàl is akikhez bottal sem ért volna amugy. Es mindenki beette mindig, hogy tetszik neki, biztos.
Volt aki fél évig kapart utàna mire leesett neki hogy nem akar töle semmit (az akkor még)baràtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!