Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján szerintetek tetszem neki, vagy én gondolom túl a dolgot?
Figyelt kérdés
Van egy pasi az egyetemen,aki tetszik nekem már az elejétől fogva.A helyzet az hogy én eléggé félénk vagyok,nem vagyok az a nyomulós lány igy nem adtam tudtára hogy tetszik.Viszon sokszor rajtakaptam hogy nézett és ilyenkor nem kapta el a tekintetét,én viszont igen sajnos.Időközben összejött egy csajjal,de továbbra is rajtakapom,hogy engem néz sokszor.Ha pl a tanár mond valami vicceset és mindenki nevet akkor ilyenkor ő rám néz,vagy ha a tanár kérdez tőle valamit,ő válaszol utána is rám néz,mintha látni akarná a reakciómat.Nem sokat beszéltem vele,mostanában viszont bátrabban nézek vissza rá,és nem kapja el egyből a tekintetét.Lehetséges,hogy tetszem neki,vagy totál hülye vagyok és képzelődöm?20L2016. okt. 18. 20:57
1/1 anonim válasza:
Tetszel neki, nem vitàs. Bàtoritsd egy mosollyal, "véletlen" érintéssel. A tobbi az o dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!