Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy a magas, vékony fiúkat nem veszik komolyan számításba a lányok párválasztásnál, csak amolyan ha nincs ló, jó a szamár elv alapján juthatnak párhoz?
Ha nem sikerült izmos vagy testes,mackós férfit fogniuk.
És a jelentéktelen kivételektől tekintsünk most el,a nagy többséget vegyük alapul
Istenem....Mi ez a f..szság már egy hete?: D
Minden nap 60x belebotlok, hogy a magas vékony fiúk mennyire diszkriminálva vannak, stb.
Menjetek már és kezdjetek magatokkal valamit, ne itt siránkozzatok.
Ne legyetek már szerencsétlenek -.-"
ÁHHHH, IDEGESÍTŐŐŐŐŐŐ!!!
Minden nap 5x megkérdezik, de komolyan, úgy csináltok mintha a vékony fiúknak nem lenne barátnőjük -_-""""""""
Ha zavar hogy vékony vagy hízz meg b*zdmeg vagy menj gyúrni, de elsőként javasolnám hogy tedd rendbe a fejed mert ott sincs minden rendben!!
Nem, rosszul gondolod.
De nyilván inkább csak megerősítést vársz, mert ezt te sem gondolhatod komolyan.
Egyébként nekem pont a vékonyak tetszenek - na, remélem, most jobban érzed magad.
28/N
Bakker, régebben az "alacsony, törékeny, kis tömegű" debreceni srác tett fel naponta 30 ilyen kérdést, most meg a magas, vékony.
Én gondolom a jelentéktelen kivétel vagyok, de nekem kifejezetten a magas, vékony fiúk tetszenek. A lányok nagy részének mondjuk jobban bejönnek az izmok, de a mackós testalkat szerintem kevesebbeknek teszik mint a vékonyság.
Találj már ki valami új kifogást, mert ez unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!