Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Epik2016 kérdése:
Tetszem az egyik barátom barátnőjének vagy csak én gondolom? Többi lent SEGÍTSETEK mert megőrülök!
Figyelt kérdés
Egy barátom együtt él a barátnőjével de csak kényszerből mert született gyerekük amúgy halott az egész.A lány utálja rühelli mert gusztustalan dolgokat csinált a terhesség alatt és azóta is néha szexelnek de ennyi (amit én se értek mindenezek után).Sokat segítettem neki és még most is mert szüksége van rá, sok mindent elmondott magáról meg az életéről lelkitárs is vagyok vmennyire.Mindenki sajnálja hogy így járt a gyerek apja nem érdemli meg a gyereket stb ez igaz is mert nem apának való hiába jóbarátom ez az igazság sajnos!Eddig nem tekintettem rá úgy mint nő csak mint barát, és távol áll tőlem hogy a barátom nőjére ráhajtanék csak már érzem magamon hogy kezdek átesni a ló túloldalára és szerintem lehet ő is.Példa: amikor a haverom megfogja a seggét akkor mindig elküldi a halálba hogy ne tapizza,egyszer egy másik barátunk is rácsapott a seggére poénból neki is mondta a magáét,mondom én is kipróbálom de csak a reakció miatt (mert előtte volt egyszer hogy ő meg az enyémet csapkodta de finoman) hát nekem nem szólt semmit még volt rá példa 4kb akkor se szólt.néha amikor beszélünk megfogja a vállamat vagy a mellemhez ér tenyérrel.A legutóbbi amikor hátast álltam elkezdett csikizni és rámarkolt a mellemre amit én viszonoztam mert már a 3. eset volt én is rámarkoltam neki azért se szólt.Jó nő régebben azt is mondta hogy jóképű vagyok de akkor nem érdekelt egyáltalán de most már kezdek érezni vmit ezek miatt de ott a gyerek meg barátom nőjéről van szó és vannak elveim is meg erkölcsös vagyok tehát nem fogok rámozdulni csak hogy TETSZEM-E NEKI VAGY NEM?Játszik velem vagy komolyabbra akarja fordítani a dolgokat?2016. júl. 16. 20:14
1/2 anonim válasza:
Biztosan szimpatikus vagy neki és az is benne lehet, hogy melletted nőnek érezheti magát, ezért reagál így. De gondolom addig nem fogsz semmit lépni, amíg együtt van a barátoddal, uye??
2/2 A kérdező kommentje:
nem hogy most nem később se ott a gyerek és mégiscsak az egyik barátomról van szó hiába olyan amilyen mint ember. hogyan tudnék ebből kimászni ha hirtelen megszüntetem a kapcsolatot akkor az feltűnő?
2016. júl. 17. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!