Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek utan jogosan gondolom azt, hogy tetszem a sracnak?
Szoval eszrevettem nehany dolgot amibol en arra kovetkeztettem, hogy tetszem neki, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt nem azert gondolom igy, mert azt szeretnem, hogy tenyleg igy legyen. (Nekem szimpatikus a srac)
- gyakran szoktunk "szemezni", csak az a baj, hogy o nem tartja a szemkontaktust hanem elnez, de ra par msp mindig visszanez.
- volt olyan, hogy egyidoben mentunk ugyanoda (kulon) es en eszrevettem ot,aztan bepanikoltam (mert egyszeruen orultem neki, hogy o is ott van, de megis zavarban voltam egy kicsit) es tiszta filmbe illo jelenetkent szerencsetlenkedve neztem a mobilomat, es ugy tettem mintha nem vettem ot volba eszre. Mikor ujra batorkodtam ranezni (par masodperc utan), akkor viszont lattam, hogy mosolyog, de kozben nem nezet ram, csak le a foldre.
Tudom ez igy keves, de ezek alapjan van ra esely, hogy bejovok neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!