Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem úgy kezel, mintha a bnője lennék, szakítás után is kontroll van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Neten nem tudok ismerkedni, igy próbálok elmenni ide oda ami megint nehéz, mert bnőim otthonülősek vagy a párjukkal vannak stb.

Alapvetően senki nem tetszik, rengeteg a ronda férfi, illetve csak azt látok, így még nehezebb.

Exemnek meg mindenhol vannak ismerősei, akik azonnal jelentenek rólam, és bárhol képes váratlanul megjelenni is. Igy fokozottabban még nehezebb.

Kössem fel magam?

2022. júl. 23. 10:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%

#6! Mert rossz kategóriába írtál. A te kérdésed a mentális problémákhoz tartozik. Normális ember nem jön össze valakivel, ha nem tetszik neki. HA tetszik neki valaki, azzal összejön. Vagy mire számítasz? Ha a gyiken nyígsz, akkor minden pasi megszépül az ízlésednek megfelelően?😂

2022. júl. 23. 11:26
 12/22 A kérdező kommentje:

8# apácai hivatásnak régen volt ertelme. Régen ők gyereknevelők is voltak, tanítók, gyógyítók, lelencházakban is. Ma nincs értelme. Ott vannak a dadudok stb.

Meghunyaszkodas az nálam balhéelkerülés. Valamint, úgysincs egy értelmes sem, még kapóra is jött az exem alapon van csak. Van kivel innom akkor akit "nem hánynék le."

2022. júl. 23. 11:27
 13/22 A kérdező kommentje:
11# en se jövök össze senkivel aki nem tetszik. Vmit felreolvashattál.
2022. júl. 23. 11:28
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
Most akkor milyen választ vársz? Hol tudsz ismerkedni? Akár itt is, tele az oldal magányos férfiakkal.
2022. júl. 23. 11:57
 15/22 A kérdező kommentje:

Életben ismerkedem csak.

A neten ami megy, az nekem vmi "fertő". "Beteg emberek" közt képtelen vagyok már keresgélni csak egyetlen normálisat, aztán akiről meg kiderül később, hogy nem is egyedülálló vagy bármi. Nekem ehhez nincs gyomrom. A nethez.

Megpróbáltam, megnéztem, megismertem a netes ismerkedést, a tovabbiakban én ezt kizárom az életemből ehhez valami plusz idegrendszer kéne, a sok jelkemtelenhez szűrni, ami nekem nincs

2022. júl. 23. 12:08
 16/22 A kérdező kommentje:

*jav

Jellemtelenhez

2022. júl. 23. 12:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

De minek teszed fel a kérdést, amikor mindenre van kifogásod és az exed "véded"?

Küld el a fszba és kész. Azt a pasit is, aki mégse tetszik.

N 30

2022. júl. 23. 12:16
 18/22 A kérdező kommentje:

Nincs kifogásom mindenre. Legszívesebben napi szinten mennék mindenhova. Kapcsolati rendszereknek is jók.

Akik nem tetszenek, ők tudják azt rólam, hogy nem tetszenek szerintem. Elbarátkozom, elbeszélgetek, de lejön nekik az, hol vannak a határaim.

Ex "hatáskörén kívüli helyek" a céljaim. Ex ezzel megoldva szerintem.

És akkor több ötlet nincs gondolom.

2022. júl. 23. 12:25
 19/22 anonim ***** válasza:
98%

1. Neten nem ismerkedsz, mert ott mindenki bolond. Mintha a szórakozóhelyek lennének a normális, komoly kapcsolatot kereső pasik gyűjtőhelye 😂(Ráadásul, mivel minden kapcsolatod toxikus volt, ilyen eredménnyel neten is tudnál válogatni.) Inkább arról lehet szó, hogy ott könnyebben ki tudod szűrni, elég pénzes-e.

2. Több tízezer szórakozóhely van az országban, de az exedet mindenhol ismerik. Aha, hihető 🙄

3.Nem tetszik a pasi, de azért elkezdesz ismerkedni vele, közben meg várod az exed, hogy "megmentsen tőle". Miért is?

4. Leállsz az exeddel iszogatni, meg megdugatod magad vele, és csodálkozol, hogy azt gondolja, továbbra is a tulajdona vagy. Te ennyire ostoba vagy?

5. Menj már pszichológushoz! Meglátod, teljesen megváltozik a világ 😁

2022. júl. 23. 12:29
 20/22 A kérdező kommentje:
Mi van?:D
2022. júl. 23. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!