Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye csak átmeneti érzés fél évvel a szakítás után ?
Figyelt kérdés
Fél éve szakítottunk és már új párja van
Tudom ez a természetes, mindenki csinálja a dolgát és neki gondolom így sikerült,hogy újra szerelmes lett...
Én is hónapok óta élem az életem kisebb-nagyobb sikerrel, sőt nekem is vannak már jelöltek akikkel szivesen beszélgetek, de úgy érzem ez most szíven ütött
Egész nap agyalok rajta, próbálom elrakni térben-időben ezt az egészet de úgy érzem szomorú vagyok miatta és kirángatott a már végre megszokott életemből amit nélküle éltem..
Már épp kezdtem jól érezni magam, remélem ez csak átmeneti?!
2022. máj. 30. 09:15
1/7 anonim válasza:
öt éves kapcsolat útán 3 hónappal már kapcsolatom volt. Van ilyen is , meg olyan is aki évekig nem bír ránézni senkire. Az érzésedből arra következtetek hogy neked még vannak érzéseid , szóval inkább magadban kellene lejátszanod az egészet. Ne nézd a közösségi oldalait , ne érdekeljen merre jár , mert csak a magad dolgát nehezíted meg vele. És igen , ha magadban ezt el tudod intézni akkor csak átmeneti lesz. Egyébként az nem jelent semmit , hogy van valaki , attól még nem biztos hogy szerelmes.
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy tűntek mint akik nagyon azok :D
2022. máj. 30. 09:35
3/7 A kérdező kommentje:
Jajj hát persze, nem is nézem, most először néztem rá kb 3-4 hónap után
2022. máj. 30. 09:36
4/7 anonim válasza:
Az elején mindenki úgy tűnik. De te csak magaddal foglalkozz , az a hajó már elment , el kell fogadni. Ha boldogok ha nem , a te életed szemszögéből már lényegtelen.
5/7 A kérdező kommentje:
igaz
2022. máj. 30. 09:41
6/7 anonim válasza:
Foglalkozz a saját életeddel és sokkal boldogabb leszel! Kapcsolatodnak okkal lett vége, örülj, hogy már nem vagy vele! Foglald el magad, hogyha sok időd van agyalni, boldogtalan leszel!
7/7 anonim válasza:
4 éve, hogy vége lett egy hosszú még gyerekkori szerelemnek kezdődő kapcsolatomnak. Úgy, hogy fél éve csalt a munkatársával. Mostanra már a 3. kapcsolatában van. Voltak ilyen kavarásaim, szex is de komoly kapcsolatom azóta nem. Én voltam az aki sokkal jobban szerette őt. Szokták mondani, hogy az ilyet nem lehet elfelejteni, csak megtanulni együttélni vele. Csak az a baj, hogy azóta úgy vagyok egyszerűen, hogy senki nem tud a helyébe lépni. Fantomként ott él a mindennapjaimban, a fejemben az a lány. Most értem el oda, hogy nyitott lennék egy kapcsolatra és szerintem menne is de most meg megfelelő partner nincs a közelemben. Ilyen netes ismerkedés meg ilyen szarokat hanyagolok. Szóval ja ez van..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!