Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
Több mint két éve már szakítottunk, mert megcsalt. Még olykor mindig hiányzik az az idő mikor felhőtlenül boldog voltam vele. Azóta Senkivel nem érzem ezt a boldogságot, nem tudok szerelembe esni és megbízni sem tudok a férfiakban. Sokat jár a fejembem újabban, hogy mi lehet vele és hogy még eszébe jutok e néha? Úgy érzem nem tudok megbocsátani, nem tudom elengedni. Amíg ez nem történik meg, nem fogok tudni túllépni rajta, nem lesz normális párkapcsolatom sem?

2022. máj. 9. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
59%

Nem nagyon. 🙂

Én ezt úgy oldottam meg anno, hogy tudatosan kezdtem vizsgálni a helyzetet.

Rajottem, hogy nem a személyhez, hanem az élményhez kötődöm, és azt az élményt a személyhez kötöm, tehát függőségi helyzetben vagyok. Elkezdtem realizálni a másik ember személyiségét, és felismerni, hogy nem teljesen olyan, mint amit én kivetítettem rá, elkezdtem látni a jellemhibákat, hogy miért nem alkalmas kapcsolatra, aztán oda lyukadtam ki, hogy jól jártam.

2022. máj. 9. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet. Én egy mérgező kapcsolat után vergődtem egy évet csak mert voltak jó pillanatok is.

Gondold végig, neked ő kell vagy egy személy akivel megélhetnéd azokat a jó pillanatokat amit vele is átéltél...természetesen a rossz emlékek nélkül. Csukd be a szemed és gondolj egy ilyen pillanatra. Ha inkább az eseményre gondolsz és az tölt el jó érzéssel és nem az illető lány személye akkor neked nem ő kell, hanem egy személy akihez tudsz vonzódni.

Nekem elmúlt amikor jött egy lány akibe szerelmes tudtam lenni. Sajnos az is szakított velem. Most megint ugyanazt élem át csak másik lánnyal. Szép az élet :(.

2022. máj. 9. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem rendszeresen vert a párom ezért szakítottam vele. Olykor hiányzik még mert volt amikor boldogok voltunk. Sokat gondolok rá mi lehet vele bár az utcába azt pletykálják börtönben van.
2022. máj. 10. 03:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Én megtanultam együtt élni a hiányával. 10 éve nem láttam, 7 éve nem kommunikálunk, semmit nem tudok róla. Új életet kezdtem, új pár, közös gyerek. Elfogadtam, hogy nem tudom elfelejteni.

Van ami nem múlik el.

2022. máj. 10. 05:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos, ha valaki nagyon szeretett valakit, akkor az nem múlik el teljesen soha.

Halványulhat a dolog, meg talán új kapcsolat is lehet, de teljesen soha nemtudjuk elfelejteni azt, akit valaha rajongásig szerettünk.

Találhatunk olyat aki szintén nagyon szeret, de ugyanolyat nem.

Van aki képtelen feldolgozni.

Látjuk sokszor a TV hiradóban, hogy sokszor milyen dolgok történnek e miatt.

2022. máj. 10. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!