Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 6 éve nem tudom elfelejteni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve nem tudom elfelejteni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki 6 éve tetszik. Sosem voltunk együtt. Vonzódtunk egymáshoz, de külföldre költözött.

Aztán írtam neki egy éve, de nem reagált.

Igen beteges, de nem tudom elfelejteni. ismerkedem, egész nap pörgök, programokra járok, bulizom, de nem telik el úgy nap, hogy ne jutna eszembe.

Pszichológust is kerestem, hogy segítsen.

Arra gondoltam, hogy írok neki megint, hátha letilt/elküld a fenébe, és akkor hátha végre el fogom tudni felejteni.

Szerintetek ez jó ötlet? Vagy mit tehetnék?

2021. okt. 4. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Egyszerűen koncentrálj arra, hogy még válaszra sem méltatott. Ezt erősítsd magadban.
2021. okt. 4. 13:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Most vagy tul sok problema van az eletedben, es ezert menekulsz egy alomvilagba, vagy tul keves es rengeteg a felesleges energiad. Mindkettonek az a megoldasa, hogy rendbeteszed az eleted es ertelmes dolgokkal foglalkozol.
2021. okt. 4. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem reagált, azzal válaszolt is a közeledésedre. Hanyagold, ha akart volna, akkor lép. Lehet ő anno nem érezte részedről a vonzódást és továbblépett.

Nekem is volt a kétezres évek közepén kolléganő, aki nagyon tetszett, udvaroltam is neki sokáig, de (látszólag) nem akart velem kapcsolatban lenni. Aztán 7 évvel később, amikor már 4 éve külföldön éltem, rámírt. 7 év után már nem igazán tudtam vele mit kezdeni, kis udvariassági csevej után nem írtam vissza neki. Aztán besértődött és letiltott. :)

Kis történetemmel is csak a továbblépésre bíztatnálak. Akkor kellett volna lépned, nem 6 évvel később.

2021. okt. 4. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor sem fogod tudni elfelejteni, ha letilt, csak azt éred el, hogy kommunikálni nem tudsz vele. Nagy cucc, attól még ugyanúgy gondolsz rá.

Jószándékból írom, hogy tényleg valami szakember kéne, ma már van választék és módszer, amiből lehet válogatni.

2021. okt. 4. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem kellesz neki annak oka van.

Valtozz meg.

2021. okt. 4. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Vonzódás nem garancia semmire.
2021. okt. 4. 15:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van hasonló.

Mindig mikor elhatároztam, hogy letörlöm, mert sokat nézegetem az adatlapját, akkor hozzászól valamihez, amit kiteszek a közösségi oldalon, vagy meghív a csoportjába.

Én sosem kerestem. Semmilyen formában.

Ez csak egy álomvilág, amibe néha jó lenni. Nem ismerem túlzottan, de amit tudok róla, az szimpatikus. Szerintem ezért maradt meg ennyire bennem. Mert nem ismerem a negatívumot.

2021. okt. 4. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!