Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvesztettem a hitem a nőkben....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a hitem a nőkben. Hogy tudnék újra bízni ?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tanácsra lenne szükségem , rövid életem során eléggé meggyűlt a bajom a nőkkel/lányokkal , és azt érzem már soha nem tudnék bízni senkiben. (23F)

Volt egy több mint öt éves kapcsolatom. A lány rendkívül toxic volt , volt hogy szájbavert stb. Párszor majdnem szakítottunk , de mindig sírva könyörgött hogy megváltozik stb. Végül véget vetettem a dolognak , és meg tudtam , hogy kapcsolat közepén megcsalt egy sráccal. Az tartotta bennem a lelket , hogy akármilyen ember is volt legalább nem csalt meg , és én erről nem tudtam semmit. Ez hatalmas mélypont volt , hogy az az ember akiben leginkább megbíztam , így hátba szúrt és sose mondta el.

Ezután rátaláltam az igazira. Úgy igazán , amikor a párodnak nem csak tolerálod a hibáit , de még szereted is őket. Azt tervezgettük hogy közösen megyünk nyaralni , összeköltözünk stb. Ez sajna nem tartott sokáig , fél év után szakított velem. Az volt az indok hogy már nem érez úgy mint a kapcsolat elején. Most én voltam az aki sírva könyörgött neki hogy próbáljuk meg újra , adjon esélyt bármit megtennék érte, de már nem akart ennek több időt adni. Ez alatt a fél év alatt sose vitáztunk , minden klappolt , együtt jártunk mindenhova , és minden téren megértettük egymást.

Azt érzem most ,hogy fejbe egy olyan gödörbe kerültem amiből egyedül nem tudok kikászálódni. Nem hiszem hogy lesz valaha még egy ekkora szerelmem mint ez a másik lány. De ha lenne is , hogy tudnék bízni abban hogy nem csal meg , vagy fél év 1 év után nem mondja azt hogy ennyi volt. Az a gondom hogy eddig olyan kapcsolataim voltak , ahol a lányok konkrétan nem tudják pontosan helyére tenni az érzéseiket , és nagyon gyerekesek. Mindig kiváltságosnak tartottam magam , hogy a barátnőim nem olyanok mint az összes többi, és mostanra rájöttem hogy de , pontosan ugyanolyanok voltak.

Valaki esetleg el tudna látni valamilyen tanáccsal , hogy tudnék ezen túllendülni?

2022. máj. 23. 09:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%

A bántalmazó pszichopatáról nincs mit mondani. Jó, hogy szabadultál tőle.

A második meg nagyon buta lehetet, ha azt hiszi a kezdeti érzelmek örökre megmaradnak. Egy kapcsolatra sem igaz ez.

Egyébként persze nem lehet biztosra menni, elvégre van szabad akarata neki is. A legtöbb amit tehetünk, hogy mindig törekszünk a jóra.

2022. máj. 23. 10:02
 2/21 anonim ***** válasza:
90%

"Az tartotta bennem a lelket , hogy akármilyen ember is volt legalább nem csalt meg"

Ezzel az egy mondattal mindent elárultál magadról. Magasabbra kéne tenned a lécet ismerkedésnél, mert nagyon úgy tűnik, hogy kapcsolatfüggő vagy és majdnem mindegy, hogy ki, csak legyen melletted valaki.

Ezen kívül két csalódásról írsz, más emberek ennél jóval többet csalódnak, mégsem írják le az egész világot zsigerből.

Vond le a tanulságot és azt, hogy te mit rontottál el, mert ahhoz, hogy két embert ennyire félreismertél, te is bőven hozzájárultál. Mások tetteiért nem tartozunk felelősséggel, viszont azért igen, ha őket választjuk társunknak.

2022. máj. 23. 10:03
 3/21 anonim ***** válasza:
92%

" Ez alatt a fél év alatt sose vitáztunk , minden klappolt , együtt jártunk mindenhova , és minden téren megértettük egymást.

"

Legalábbis te ennyit láttál a dologból.

2022. máj. 23. 10:05
 4/21 VincentLaw ***** válasza:
87%

"a barátnőim nem olyanok mint az összes többi"

Huhh, ezt a volt exeimtől sokszor hallottam a kapcsolatunk elején, hogy ők a korosztályuknál érettebbek, meg máshogy gondolkoznak, aztán mindig kiderült, hogy jó nagy kamu ez a szöveg :D

2022. máj. 23. 10:23
 5/21 anonim ***** válasza:
38%
jobban jársz, ha nem bízol meg bennük
2022. máj. 23. 10:30
 6/21 anonim ***** válasza:
52%

Minek voltal vele egyutt 5 evig,ha annyira szar volt?nem lehetetg az olyan szar..en meg a hozzad hasonlokat gyulolom,akik egyutt vannak ennyi ideog egy novel atbasszak ahol tudjak, szorakoznak vele a no kiakad es utana meg a no a szar persze,ja meg szerelmes se voltal,ugye

Edesem megerdemelted, a fagyi visszanyal

2022. máj. 23. 10:34
 7/21 anonim ***** válasza:
56%
Én meg a férfiakban, hazugok vagytok, ígérgettek ,utána meg előadjátok,hogy semmi se történt. Mit hülyítetted 5 évig, ha utána nem ő volt az igazi? Így van, megérdemelted.
2022. máj. 23. 10:38
 8/21 A kérdező kommentje:

Kedves Hetes ,

Miből gondolod hogy valahol át volt baszva ? Ez a kommented eléggé bicskanyitogató. Én sose csaltam meg , sose kavartam senkivel. Egyszer azért vágott pofán mert véletlen elaludtam egy buliban. Azért voltam vele öt évig , mert bíztam a múlt énemben , és valahol reménykedtem hogy nem lesz brutal tocix szar. Soha nem udvarolt neki egy srác se , és az elsőnél megcsalt. Nem volt átbaszva soha. Együtt éltünk , mentünk mindenfele , fizetésemnél fogva fizettem a közös életünk nagyobb részét. Olyanokért nem beszélt velem napokig , hogy miért hagyom a nadrágomat a földön...

2022. máj. 23. 10:39
 9/21 anonim ***** válasza:
56%

"Minek voltal vele egyutt 5 evig,ha annyira szar volt?nem lehetetg az olyan szar.."

majd ezt odakommentelem a bántalmazó kapcsolatban élt nők kérdései alá, tőled idézve

2022. máj. 23. 10:39
 10/21 A kérdező kommentje:
Tehát a srác a hülye , mert akart még esélyt adni a dolognak ? Nem a lány aki szájbaveri a párját , meg megcsalj a háta mögött ? Hát végülis ez is egy vélemény.
2022. máj. 23. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!