Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvesztettem minden hitemet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem minden hitemet a férfiakban. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Sajnos eddig a legtöbb esetben negatív tapasztalataim voltak a férfiakkal kapcsolatban, és már egyre jobban azt gondolom nincs olyan férfi, aki ténylegesen érdeklődik egy nő iránt, de nem szeretnék általánosítani, csak legtöbbször ebben volt részem. Az önbizalmamra is rámegy ez az egész és kezdem feladni ezt a társkereséses dolgot. Már a motiváció is kiveszett belőlem.
2022. máj. 14. 12:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Pszichológus
2022. máj. 14. 12:52
 2/22 anonim ***** válasza:
86%
Nyugi sok férfi éppen ezt érzi csak a nőkkel kapcsolatban, én magamban azon töröm a fejem, hogy lehet a párkapcsolat mint társadalmi struktúra halálát látjuk éppen.
2022. máj. 14. 12:54
 3/22 anonim ***** válasza:
90%

Bárkivel megeshet hogy kiég!

Tarts szünetet és foglalkozz mással!

Élvezd a jó időt.

2022. máj. 14. 12:56
 4/22 anonim ***** válasza:
54%
Figyelj, ilyen a vilag. Ez biologia, hormonok. Kicsit olyan mint az allatvilag. A nostenyek mindig akik csak szexre kellenek, egyedul gondozzak az utodaikat stb. Embernel meg ott a menopauza is, amikor mar randizni se tudsz, mert mar a tested se kell meg egy korodbelinek sem. Legyel onzobb. A penzre hajts, pasiban is, karrierben is. Mindig jol gyere ki mindenbol. Hidd el, a penzben sosem fogsz csalodni. Kenyelmet es biztonsagot ad ( jo lakas,kocsi), szepseget (rucik, disztargyak, cicoma), feltolt, szorakoztat ( wellness, utazas, masszazs, szinhaz). A penz jobb mint egy pasi. Ha van penzed, adsz magadra, felszedhetsz szexre egy neked tetszot, aztan kuld a fenebe. Ha marad, csak lehuz.
2022. máj. 14. 14:17
 5/22 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy valami oka van, hogy eddig ilyenekbe botlottál bele és ilyeneket kerestél akarva-akaratlan...
2022. máj. 14. 15:57
 6/22 anonim ***** válasza:
86%
Jelenleg ugyanezt érzem...
2022. máj. 14. 16:17
 7/22 anonim ***** válasza:
87%
Én már rég elvesztettem kapcsolat terén a hitemet bennük. Élem tovább az életemet, élvezem a függetlenséget.
2022. máj. 14. 17:38
 8/22 anonim ***** válasza:
21%

írj nekem,

Béla bácsi

82/F

2022. máj. 14. 21:18
 9/22 A kérdező kommentje:

A pszichológust jelenleg nem engedhetem meg magamnak, viszont melletem állnak a barátaim akiknek ugyan úgy eltudom mondani mi bánt, hogy érzek és ők külső szemmel is látják a dolgokat, tudnak tanácsot adni.

Viszont nem értem miért olyanokat találok vagy vonzok be akikkel nem alakulhat ki tartósabb dolog, vagy mi azaz ok amiért nem kellek eléggé. Lelkileg is kezdek belefáradni már nem csak a keresésben hanem az önmarcangolásba is.

2022. máj. 16. 13:50
 10/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem érted. mert nem akarod érteni. A tükör túl fájdalmas.
2022. máj. 16. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!