Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvesztettem minden hitemet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem minden hitemet a férfiakban. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Sajnos eddig a legtöbb esetben negatív tapasztalataim voltak a férfiakkal kapcsolatban, és már egyre jobban azt gondolom nincs olyan férfi, aki ténylegesen érdeklődik egy nő iránt, de nem szeretnék általánosítani, csak legtöbbször ebben volt részem. Az önbizalmamra is rámegy ez az egész és kezdem feladni ezt a társkereséses dolgot. Már a motiváció is kiveszett belőlem.
2022. máj. 14. 12:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Na pedig pont erre adhatna választ egy pszichológus.
2022. máj. 18. 22:25
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos rossz példányokba botlottál bele, ez bárkivel előfordulhat. Vedd egyszerűen tapasztalatszerzésnek, és tarts szünetet. Törődj magaddal, menj fodrászhoz, próbálj ki egy új frizurát, újítsd fel a ruhatáradat, a férfiakkal most ne foglalkozz. Általában sokkal több szerencsénk van, ha nem próbálunk mindenáron kapcsolatot keresni. Hány éves vagy?

N

2022. máj. 19. 08:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy kedves ferfi kell neked aki nem sietett , nyugodt lehet ismerkedni vele.
2022. máj. 19. 22:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én érdeklődtem a barátnőm iránt, teljes szívemből szerettem, kihasználás vagy megcsalás még csak megsem fordult a fejemben.

Mégis dobott engem. Akkor most utáljam meg az összes nőt? :)

2022. máj. 20. 04:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul szelektálsz, hogy miért? Ezt csak barátaid, avagy egy pszichológus tudja megmondani.

"Már a motiváció is kiveszett belőlem."

Ez nem feltétlenül baj, hiszen így tudsz foglalkozni magaddal, önfejlesztéssel. Amint rendbe tetted magad, jöhet a párkapcsolat.

2022. máj. 20. 07:36
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
Ő választ magának hülyéket.
2022. máj. 20. 11:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha mindig ugyan az a gond mintha mindegyik pont ugyan olyan lenne akkor bizony a hiba benned van. Esetleg,ha van időd olvasd el dr csernus a nő címü könyvét,ha nincs időd fent van a youtubon mint hanganyag.

Választ fogsz kapni minderre.

2022. máj. 31. 05:10
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként ugyanígy fáradtam bele a netes társkeresésbe, csak nőkkel. Három évig keresgéltem, és egy rövid kapcsolatom sem alakult ki az egészből. Nem egy olyan tapasztalatom volt, hogy az első randin nagyot beszélgettünk, a nő meg is dícsért, hogy milyen jól érezte magát velem, megbeszéltük, hogy jövő héten újra találkozunk, aztán hazament, és pár napon belül meggondolta magát anélkül, hogy erre bármi nyilvánvaló okot adtam volna. Általában elmondható, hogy a neten fellelhető hatalmas választék miatt még ha tetszel is a másik félnek, szimpatikusnak tart, akkor is nagyon könnyen ejthet valaki másért. Nem rólad szól tehát minden elutasítás, hanem arról, hogy bármikor beléphet a képbe a társjelölted számára egy nálad elsőre vonzóbbnak tűnő másik. S ha miatta ejt az adott társjelölt, utána már akkor sincs képe visszakéredzkedni hozzád, ha az illetővel nem jön össze a dolog. Inkább keres egy harmadikat, hiszen van bőven kiből válogatni. Kicsit olyan lett a netes társkeresés, mint a web áruházban böngészés: mindenki a legjobb ajánlatot akarja elcsípni, ahelyett, hogy kiválasztana egy szimpatikus embert, és amíg vele ismerkedik, nem fogadna újabb megkereséseket.
2022. máj. 31. 07:39
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
tudom mit érzel. Férfiként ugyanígy érzek , sokszor basztak már át. Ki kell bírni , vár valahol az igazi.
2022. máj. 31. 11:44
 20/22 anonim ***** válasza:
53%
És ha ezután nőkkel ismerkednél?
2022. máj. 31. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!