Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem minden hitemet a férfiakban. Hogyan tovább?
Sajnos rossz példányokba botlottál bele, ez bárkivel előfordulhat. Vedd egyszerűen tapasztalatszerzésnek, és tarts szünetet. Törődj magaddal, menj fodrászhoz, próbálj ki egy új frizurát, újítsd fel a ruhatáradat, a férfiakkal most ne foglalkozz. Általában sokkal több szerencsénk van, ha nem próbálunk mindenáron kapcsolatot keresni. Hány éves vagy?
N
Én érdeklődtem a barátnőm iránt, teljes szívemből szerettem, kihasználás vagy megcsalás még csak megsem fordult a fejemben.
Mégis dobott engem. Akkor most utáljam meg az összes nőt? :)
Rosszul szelektálsz, hogy miért? Ezt csak barátaid, avagy egy pszichológus tudja megmondani.
"Már a motiváció is kiveszett belőlem."
Ez nem feltétlenül baj, hiszen így tudsz foglalkozni magaddal, önfejlesztéssel. Amint rendbe tetted magad, jöhet a párkapcsolat.
Hogyha mindig ugyan az a gond mintha mindegyik pont ugyan olyan lenne akkor bizony a hiba benned van. Esetleg,ha van időd olvasd el dr csernus a nő címü könyvét,ha nincs időd fent van a youtubon mint hanganyag.
Választ fogsz kapni minderre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!