Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lesz így velem a végén,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz így velem a végén, hogy teljesen elvesztettem az érdeklődést?

Figyelt kérdés

Már egy ideje nem járok szórakozni nincs egyszerűen kedvem (előtte sem a szórakozás miatt jártam, hanem ott akartam csajt fogni, de mostmár úgy látom, hogy akinek hasonló az érdeklődése velem azt nem ott fogom megismerni. Utálom a discot, az alkoholt, a drogokat és minden hasonlót)

Jó lenne valami hasonló program hasonló érdeklődéssel. Csak edzőterembe nem ismerkedni járnak a lányok. Én meg azért nem fizetek ki súlyos pénzeket edzőnek amit alapból is tudok. Ugyanaez a fodrász, masszőr senki nem akar van aki sértésnek is veszi.

Neten egy időben írogattam és fusztrált is ha nem írtak vissza. Viszont nem is tudok dátumot mondani, de egy ideje csak családtagokkal és egy 5 fős baráti csoportban írogatok. Szóval már nem is az, hogy nőkkel sem, de már haverokkal sem privátban. És nagyon nyugodt az életem, minimalizáltam a stresszt. Ha a munkában ér is valami akkor hétvégén kipihenem magam. Nem az, hogy elmegyek szórakozni és mégjobban felidegesítenek mint előtte.

Csak van egy jövőbeli félelmem, hogy agglegény maradok. Szerintem aki közös családot akar azok már elkeltek.

29 F

2021. dec. 18. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem szabad feladni!

Analizáld a helyzetedet és vond le a tanulságot!

Miért nincs nőd?

2021. dec. 18. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Korona is rátesz egy lapáttal!

Csak mondom!

1. vagyok

2021. dec. 18. 17:32
 3/6 A kérdező kommentje:

Gondolkozok itt a válaszon, de nem tudok mit írni.

Mondhatnám, hogy az jut eszembe, hogy alacsony vagyok és vékony és én szerintem nem vagyok helyes.

De erre mondta valaki nekem, hogy akkor nem lett volna egy nőm sem.

Kb. 15 volt abból csak 2 kapcsolat a többi meg olyan, hogy "dugd meg aztán haladjunk jöhet a következő" ezek még a 20 as éveim elején. Szóval összességében nem sok, de nekem rövid idő alatt. Aztán előtte meg utána is semmi.

Szóval mások azt mondják, hogy helyes vagyok, de rossz a személyiségem.

Én pont fordítva mondom, hogy nem vagyok elég helyes és a személyiségem viszont nagyon jó. De egyébként ha helyes vagyok akkor már nem is nézik a személyiséget (erre sok nő ismerősöm zsebében kinyílt a bicska)

Akkor még a lustaság/ tapasztalat is. Pl. ha olyan kacérkodik velem akinek van barátja. Egy ürítés nem ér meg annyit, hogy aztán pofára essek mert úgysem hagyja el.

Vagy ha idősebb, kiélt nő. Komolyan ha már első szóra ágyba bújna velem akkor hányan húzták karóba szerencsétlent előttem?

Válogatós is lettem. 20-30 év közötti barátnőt szeretnék aki átlagos vagy átlagostól szebb és nem pultosként dolgozik.

Na meg a pénzt sem hajtom. Nem akarom, hogy azért legyenek velem. Nincs annál gázabb dolog szerintem. Én a könyveket olvasom, vagy PC játékokkal játszok. Szoktam futni, focizni, edzeni. Ezek szinte ingyen vannak.

Tehát én a magam igényeit tökéletesen kielégítem. Még egy nőnek lehet nagyobbak az igényei. Gondolok itt autókra: én utálom az autókat, stresszes vezetni. Rövid távon bicikli, hosszabb távon vonat vagy busz és közben elolvasok egy jó könyvet.

Nem is élek izgalmas veszélyes életet, és nekem nem is célom ez.

2021. dec. 18. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:

"Vagy ha idősebb, kiélt nő. Komolyan ha már első szóra ágyba bújna velem akkor hányan húzták karóba szerencsétlent előttem?"

Ezért keresztre feszítenek itt!

2021. dec. 18. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Keresd a hozzád ILLŐT!
2021. dec. 18. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi az ami érdekel? Ha azzal kapcsolatos Facebook csoportokat keresnél (beszélgetve mindenkivel, nem rágörcsölve az ismerkedésre) az lehet jó lenne.

Környékbeli művelődési házak vannak? Nézz programokat, foglalkozásokat, most mondjuk járvány miatt talán sajnos ezek is ritkábban vannak. :(

2021. dec. 18. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!