Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem úgy kezel, mintha a bnője lennék, szakítás után is kontroll van. Mit tegyek?
Neten nem tudok ismerkedni, igy próbálok elmenni ide oda ami megint nehéz, mert bnőim otthonülősek vagy a párjukkal vannak stb.
Alapvetően senki nem tetszik, rengeteg a ronda férfi, illetve csak azt látok, így még nehezebb.
Exemnek meg mindenhol vannak ismerősei, akik azonnal jelentenek rólam, és bárhol képes váratlanul megjelenni is. Igy fokozottabban még nehezebb.
Kössem fel magam?

Gyűjtöd a bizonyítékokat, megkéred, h fejezze abba ezt, esetlegesen ajànlott levélben, emailben.
Aztàn feljelented zaklatàssal, kérsz egy tàvoltartàsit és közben elgondolkozol, h ez hogy ne ismétlődjön meg.
Párjaként kezel. Én meg nem akarok balhét alapon "meghunyászkodom".
És amikor ahogy megjelenik, minden férfi egyből elhúz mellőlem. Mert látják ők is a különbségeket az exem és maguk közt.
Olyankor úgy nem is bánom mert még úgy sem volt olyan aki tetszene.
A pultosokkal vagyok 4szemközt jóban, ha baj lenne segitenek.

Bírj ki egy hetet pasi nélkül. Tudjuk, társfüggőként baromi nehéz.😉
"Alapvetően senki nem tetszik." Akkor minek erőlteted? Valaki fegyvert szorít a fejedhez?😂
2# már külön élünk, és gyakorta nem is beszélünk semmit. Utólagos kontroll van még. Majd lecseng az os.
Nem is csak ő baj.
Hanem eljárni is ritkán tudok csak és senki nem tetszik. Nem értem hogy lehetnek a férfiak ekkora selejtek?
4# nem 1 hete vagyok egyedül.
Tarskeresési probléma a kérdes. Az egyedüllét azon nem fog segiteni.

Családot szeretnél mindenáron alapítani? Hány éves vagy?
Az édesanyai hivatásban szeretnél kiteljesedni?
Nem lehetne, valamilyen ún. karrier célra összpontosítani "mindenáron társkeresés" helyett ideiglenesen?

Csak egy ötletet szeretnék felvetni, amit általában ellenez a mai társadalom, mint régimódi szemléletet:
Mi lenne, ha elgondolkoznál az apácák életmódján, mint ÉLETHÍVATÁS? Nagyon sok a rászoruló nincstelen, akinek kellene egy-két jó szó...
Én ugyan majdnem templomi közösségben, egyházi lelkigondozás keretei között találtam meg a párkapcsolati jelöltjeimet - de végül mindegyik baráti kapcsolatként működött tovább.
Ezt nem bántásnak szánom - az apácai szegénygondozó szolgálatot - a félreértések elkerülése végett. Komolyan el lehetne gondolkodni, hogyan tovább az életutad.

Törlés, tiltás. Haverjait leszarni. Ha megjelenik nem foglalkozol vele vagy elküldöd a francba. Ha balhézik azzal csak saját magát járatja le.
Ha meg inkább meghunyászkodsz, akkor hagyd az ismerkedést, mert még nem vagy túl az exeden!
Társkeresési problemák kérdésre válaszok: maradj egyedul.csinálj mást. Ez komoly??:D
Van karrierem nem is kicsi, mindenem van, jelenleg is tanulok.
Millio mindent futtatok, intézek. Nem akarok gyereket. Csak egy férfit. Akkora bűn ez a gyk-n?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!