Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan férfiak, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak, akik szinte egyáltalán nem tudnak küzdeni egy nőèrt?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal, aki mesèlte, hogy az előző làny, valamiért azt mondta neki, hogy hagyják a dolgot, amire ő azt felete, hogy akkor hagyjuk... Ilyen könnyedén. Ès velem is, amikor komolyodtak volna a dolgok, vagy jobban kellett volna küzdenie, gyakorlatilag megszakította a kapcsolatot, ès nem is akart próbàlkozni, amikor megkerestem őt, hogy akkor most mi van?

Ilyenkor arról van szó, hogy nem érte el nàla az adott làny az ingerküszöböt, vagy ilyen típus az illető?

2022. júl. 21. 21:08
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Hogy boxoljanak érte🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2022. júl. 30. 15:48
 32/36 anonim ***** válasza:
21 : amit te a 14-18 közötti tinilányokról irtál, azt én sajnos a férfiaknál szoktam tapasztalni.
2022. júl. 30. 20:18
 33/36 anonim ***** válasza:
30 : látod, már itt kezdődnek a gondok, ha egy férfinak magyarázni kell, hogy mégiscsak nekik kellene elsősorban kezdeményezni, hóditani, udvarolni a nőknek. Nyilván nem arról van szó, hogy a hisztis kamukirálynőknek bármit meg kell tenni, akik csak húzzák a férfiak agyát.
2022. júl. 30. 20:19
 34/36 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező, a legtöbb férfi manapság ilyen. El vannak képedve, ha azt mondja nekik valaki, hogy egy kapcsolatért, nőért valamit tenni kéne. Nem küzdeni, csak tenni.
2022. júl. 30. 22:04
 35/36 BohócKolbász ***** válasza:
60%

33 Ha nem kelti fel a figyelmem egy nő semmivel sem, akkor mégis miért is kéne odamenni hozzá beszélgetni, vagy udvarolni?

Ráadásul manapság nem hódítani meg udvarolni kell, mint a fekete-fehér filmekben. Azt az igazi férfiak csinálják az IGAZI NŐKNEK. Ma az van hogy a "férfi" viccelődik meg csipkelődik, és sztorizik, és vigyorog mint a tejbetök a "nőnek". Ebben semmi hódítás nincs.

2022. júl. 31. 22:16
 36/36 anonim ***** válasza:

"Ha nem kelti fel a figyelmem egy nő semmivel sem, akkor mégis miért is kéne odamenni hozzá beszélgetni, vagy udvarolni?"

Ezt ki mondta ??? Senki nem irt ilyet. Nyilván arra vonatkozik, aki tetszik, nem arra, hogy a létező összes nőhöz oda kéne menni.

2022. júl. 31. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!