Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akik szinte egyáltalán nem tudnak küzdeni egy nőèrt?
Ismerkedtem egy sráccal, aki mesèlte, hogy az előző làny, valamiért azt mondta neki, hogy hagyják a dolgot, amire ő azt felete, hogy akkor hagyjuk... Ilyen könnyedén. Ès velem is, amikor komolyodtak volna a dolgok, vagy jobban kellett volna küzdenie, gyakorlatilag megszakította a kapcsolatot, ès nem is akart próbàlkozni, amikor megkerestem őt, hogy akkor most mi van?
Ilyenkor arról van szó, hogy nem érte el nàla az adott làny az ingerküszöböt, vagy ilyen típus az illető?

1. Igen, vannak ilyen férfiak. Ezek általában olyan fickók, akik kerülik a konfliktust, a szőnyeg alá sepernek dolgokat, mert csak a rövidtávú kényelmet nézik, nem a harmóniát és a hosszútávú együttműködés fontosságát.
2. Nem tudom, hogy ismerkedési szakaszban miért is kellene küzdenie bárkinek egyébként. Ha már akkor ez van, akkor halott ügy, mindegy is miért.

Randizás alatt minek küzdeni?
Az kb zaklatásnak minősülne.
Jó, ez igaz.
De az első pont, az nagyon passzol a sràcra, most, hogy így olvasom...

Minek kéne "küzdeni"? Ha azt mondja a lány, hogy nem akarja, akkor tudomásul kell venni és továbbléni, nem pedig nyomulni, zaklatni utána.
Egyáltalán minek küzdeni, ha a másik nem akarja? Nomális esetben mindkét fél akarja a kapcsolatot.

Na azért ez nem ilyen egyértelmű. Ha egy nő azt mondja hogy hagyjuk akkor miért kellene küzdeni? Miért mondja eut egy nő? Tesztel? Vagy céloz valamire?
Számomra a küzdés azt jelenti hogy mindig keresem, érdeklődök, segítek neki ha kell. Ha ő is megtette ezeket akkor miért kell bármit is várni a "hagyjuk" után? Mit jelent a "küzdés"? Ez megint egy olyan megfoghatatlan dolog amit a nők találtak ki. Írd le pls.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!