Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akik szinte egyáltalán nem tudnak küzdeni egy nőèrt?
Ismerkedtem egy sráccal, aki mesèlte, hogy az előző làny, valamiért azt mondta neki, hogy hagyják a dolgot, amire ő azt felete, hogy akkor hagyjuk... Ilyen könnyedén. Ès velem is, amikor komolyodtak volna a dolgok, vagy jobban kellett volna küzdenie, gyakorlatilag megszakította a kapcsolatot, ès nem is akart próbàlkozni, amikor megkerestem őt, hogy akkor most mi van?
Ilyenkor arról van szó, hogy nem érte el nàla az adott làny az ingerküszöböt, vagy ilyen típus az illető?

Ha ilyenkor nyomul az inkább zaklatás.
Elmondta, nem érezte rajtad, hogy különösebben érdekelnéd. Ha neked ő fontos lett volna ez fel sem merült volna benne.

Minek küzdeni, ha a másik nem akarja? A nők úgy látszik imádják, ha a hülye férfiak rohannak utánuk, nyalják a talpukat.
Az igazi chad ha azt mondják neki, hogy "hagyjuk", ő arra azt válaszolja, hogy "ok" és keres más nőt, aki értékeli őt.

Pórázt nem adsz a kiskutyához? :DDD
16
Ezen röhögök, mint "..erre én azt írtam..":DDD
Komoly dolgokat ovis szinten rendezed és csodálkozol, le vagy lócitromozva:DDD
Nem szereti mindenki a királylányokat, de te szereted e a királyfikat?

Csak a többiekkel tudok egyetérteni:
1. Ahogy fentebb említetted, ha az ismerkedési fázisban elhangzik BÁRKI részéről, hogy "hagyjuk", akkor az azt jelenti, hogy vége. Felesleges olyan szekér után futni, ami nem vesz fel...
2. Amit a #16-os kommentben említesz az egy udvarias, de elég egyértelmű lekoptatás. Nem jössz be neki, ennyi. Nem kell itt küzdeni senkinek.
3. Vannak olyan eltájolt lányok (jellemzően 14-18 éves tinik), akik azt hiszik, hogy értük "küzdeni" kell, mint pl. a mesebeli királyfinak a sárkánnyal. Csak sárkányok híján dedós módon vagy azt várják, hogy majd nonstop körülzsongja őket az udvarló a semmire, ha komolyak a szándékai, vagy pedig hirtelen érdektelenséget színlelnek (ld. a klasszikus "randi után 3 napig nem reagálok"), így kicsikarva egy kis s*ggnyalást. Aztán, ha a férfi nem csicskul be, akkor "biztos csak d.gni akart, ezért nem küzd", ha pedig becsicskul, akkor pár hét múlva lesz ejtve, mert "nincs meg a kémia".
20 éves kor felett azért rá szoktak jönni, hogy a kapcsolat csapatmunka és csak annyit lehet elvárni a másiktól, amennyit ők is beletesznek.
Pl. én két év után kész voltam feladni a munkahelyem, házam és költözni, mert úgy éreztem, hogy a másik megér ennyit. De ha valaki pár nap chat után csak annyit bír kinyögni, hogy szombaton mégsem ér rá találkozni, de azt már harapófogóval kell kihúzni, hogy akkor mégis mikor, akkor hagyom a f@szba...
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!