Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan férfiak, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak, akik szinte egyáltalán nem tudnak küzdeni egy nőèrt?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal, aki mesèlte, hogy az előző làny, valamiért azt mondta neki, hogy hagyják a dolgot, amire ő azt felete, hogy akkor hagyjuk... Ilyen könnyedén. Ès velem is, amikor komolyodtak volna a dolgok, vagy jobban kellett volna küzdenie, gyakorlatilag megszakította a kapcsolatot, ès nem is akart próbàlkozni, amikor megkerestem őt, hogy akkor most mi van?

Ilyenkor arról van szó, hogy nem érte el nàla az adott làny az ingerküszöböt, vagy ilyen típus az illető?

2022. júl. 21. 21:08
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
84%
Kell neked ez a vekengés? Keress jobbat, úgyis találsz.
2022. júl. 21. 21:30
 12/36 anonim ***** válasza:
84%

Ha ilyenkor nyomul az inkább zaklatás.

Elmondta, nem érezte rajtad, hogy különösebben érdekelnéd. Ha neked ő fontos lett volna ez fel sem merült volna benne.

2022. júl. 21. 21:43
 13/36 anonim ***** válasza:
85%

Minek küzdeni, ha a másik nem akarja? A nők úgy látszik imádják, ha a hülye férfiak rohannak utánuk, nyalják a talpukat.

Az igazi chad ha azt mondják neki, hogy "hagyjuk", ő arra azt válaszolja, hogy "ok" és keres más nőt, aki értékeli őt.

2022. júl. 21. 21:44
 14/36 anonim ***** válasza:
Sajnos egy elit gimnáziumba járattak , nagyon nem oda való voltam,nem lehetett ott hagyni a különleges tanterve miatt. Nem tudhatom máshol is e de 12-13 évesen indúlt a "járás" dolog. Én rossz tanuló ,fura kisfiú azt hittem ez a világ rendje. Ekkortájt kezdődtek a csalódások. Közven voltak kapcsolataim.....de 30 éves koromra oda jutottam. Hogy "kiégtem" nincs kedvem küzdeni,csak kicsinálom magam idegileg....
2022. júl. 21. 21:47
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, egy kapcsolathoz 2 ember kell, ha az egyik azt mondja, hogy szerintem hagyjuk, akkor ne várja a másiktól, hogy az hirtelen majd el kezd kaparni utána. Méltóság is van a világon.
2022. júl. 21. 21:56
 16/36 A kérdező kommentje:
Igaz.. De itt utàna úgy történtek a dolgok, hogy elmondtam neki, hogy vele komolyabbat is eltudnèk képzelni, erre gyakorlatilag felszívódott.. Mire megkerestem őt, hogy hànyadàn àllunk: ő nem akar velem,meg az időmmel játszani, azt sem tudja megmondani mi lesz jövő héten (nagyon sokat dolgozott) ès ő most nem akart komoly kapcsolatot azt hiszem, vagy csak velem nem. Meg sajnálja, hogy nem adhatja meg nekem, amit szeretnék, meg èrdemelnèk...Erre èn azt írtam, hogy nagyon meg sem próbáltuk, de majd egy másik életben, talàn... Erre semmi válasz, gondolom, ezt lezàràsnak vette, pedig èn csak azt szerettem volna belőle kiszedni, amikor kèrdeztem, hogy miért nem találkozunk többet, hogy èrez-e iràntam valamit...De semmit nem akart keresztbe tenni, kb...
2022. júl. 21. 22:18
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Baszki, fogadd el a lekoptatást. Ez a "van barátom" férfi megfelelője, ne boncolgasd a lelkét, hanem beszéld meg az egóddal, hogy ezt le kell nyelni. Felnőtt nő vagy, basszus.
2022. júl. 21. 22:37
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj már bele normálisan! Az embernek ott van a hétköznapi élete, abban küzd eleget, miért kéne még pluszban küzdeni egy nőért? Ott már megette a fene! Főleg ha olyan pasi, hogy nem vonzza, ha húzzák az agyát és ért a szóból! Egy férfi nem úgy működik, mint egy nő. Nála az igen, igent jelent. Ha egy nő nemet mond, de igent gondol, azzal nem mindenki tud azonosulni. Nem tudom miért nem lehet egyenesen kommunikálni! Így rontjátok el a pasikat is, hogy már baromira nem lesz kedvük küzdeni, mert a lécet se tudják megugrani, sokszor azt se tudják milyen magasra van téve, mert a nő is bizonytalan. Társra lenne szükség a hétköznapokban és együtt küzdeni, nem versenyeztetni őket!!! Ezért nem kitartóak a pasik sem, ők is minél hamarabb egy könnyű numerára mennek, amiatt meg a nők szenvednek! Jól el lett cseszve az egész!
2022. júl. 21. 22:55
 19/36 anonim ***** válasza:

Pórázt nem adsz a kiskutyához? :DDD

16

Ezen röhögök, mint "..erre én azt írtam..":DDD

Komoly dolgokat ovis szinten rendezed és csodálkozol, le vagy lócitromozva:DDD

Nem szereti mindenki a királylányokat, de te szereted e a királyfikat?

2022. júl. 21. 23:06
 20/36 anonim ***** válasza:

Csak a többiekkel tudok egyetérteni:

1. Ahogy fentebb említetted, ha az ismerkedési fázisban elhangzik BÁRKI részéről, hogy "hagyjuk", akkor az azt jelenti, hogy vége. Felesleges olyan szekér után futni, ami nem vesz fel...

2. Amit a #16-os kommentben említesz az egy udvarias, de elég egyértelmű lekoptatás. Nem jössz be neki, ennyi. Nem kell itt küzdeni senkinek.

3. Vannak olyan eltájolt lányok (jellemzően 14-18 éves tinik), akik azt hiszik, hogy értük "küzdeni" kell, mint pl. a mesebeli királyfinak a sárkánnyal. Csak sárkányok híján dedós módon vagy azt várják, hogy majd nonstop körülzsongja őket az udvarló a semmire, ha komolyak a szándékai, vagy pedig hirtelen érdektelenséget színlelnek (ld. a klasszikus "randi után 3 napig nem reagálok"), így kicsikarva egy kis s*ggnyalást. Aztán, ha a férfi nem csicskul be, akkor "biztos csak d.gni akart, ezért nem küzd", ha pedig becsicskul, akkor pár hét múlva lesz ejtve, mert "nincs meg a kémia".

20 éves kor felett azért rá szoktak jönni, hogy a kapcsolat csapatmunka és csak annyit lehet elvárni a másiktól, amennyit ők is beletesznek.

Pl. én két év után kész voltam feladni a munkahelyem, házam és költözni, mert úgy éreztem, hogy a másik megér ennyit. De ha valaki pár nap chat után csak annyit bír kinyögni, hogy szombaton mégsem ér rá találkozni, de azt már harapófogóval kell kihúzni, hogy akkor mégis mikor, akkor hagyom a f@szba...

34F

2022. júl. 21. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!