Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akik szinte egyáltalán nem tudnak küzdeni egy nőèrt?
Ismerkedtem egy sráccal, aki mesèlte, hogy az előző làny, valamiért azt mondta neki, hogy hagyják a dolgot, amire ő azt felete, hogy akkor hagyjuk... Ilyen könnyedén. Ès velem is, amikor komolyodtak volna a dolgok, vagy jobban kellett volna küzdenie, gyakorlatilag megszakította a kapcsolatot, ès nem is akart próbàlkozni, amikor megkerestem őt, hogy akkor most mi van?
Ilyenkor arról van szó, hogy nem érte el nàla az adott làny az ingerküszöböt, vagy ilyen típus az illető?

"3. Vannak olyan eltájolt lányok (jellemzően 14-18 éves tinik), akik azt hiszik, hogy értük "küzdeni" kell, mint pl. a mesebeli királyfinak a sárkánnyal. Csak sárkányok híján dedós módon vagy azt várják, hogy majd nonstop körülzsongja őket az udvarló a semmire, ha komolyak a szándékai, vagy pedig hirtelen érdektelenséget színlelnek (ld. a klasszikus "randi után 3 napig nem reagálok"), így kicsikarva egy kis s*ggnyalást. Aztán, ha a férfi nem csicskul be, akkor "biztos csak d.gni akart, ezért nem küzd", ha pedig becsicskul, akkor pár hét múlva lesz ejtve, mert "nincs meg a kémia"."
NA, HÁT ITT A PROBLÉMA! EL VANNAK RENDESEN TÁJOLÓDVA!

Ez a mentalitás amúgy megrekedhet 30-40 éves korban is.
Az örökös játszmázás, egymás agyát húzás, fűvel-fával csalás is éretlenségre vall. Le van ragadva a tini korban.

"Ismerkedtem egy sráccal, aki mesèlte, hogy az előző làny, valamiért azt mondta neki, hogy hagyják a dolgot, amire ő azt felete, hogy akkor hagyjuk... Ilyen könnyedén."
Hát, figyelj. Az időmet pazarolni speciel én sem szeretem. Egyrészről van annyi szép lány mint égen a csillag, ha valaki azt mondja hagyjuk, akkor hagyjuk. Kicsit drága az időm ahhoz hogy olyan busz után rohanjak ami látszólag nem fog megállni, szóval csak megyek tovább.

Az a srác nem akart tőled semmi komolyat. Felesleges erőltetni.

Ismerkedtem egy lánnyal, (amúgy ő keresett meg engem), kétszer futottunk össze, igazából mindkétszer véletlenül, a második alkalommal csókig jutott a dolog.
Utána másnap ráírtam, hogy lehet-e a dologból több is, hogy valóban ismerkedjünk akkor ne csak véletlenszerűen fussunk mindig össze. Azt mondta egyértelműen hogy nem, még nem heverte ki az előző kapcsolatát, a szakítást.
Úgy voltam vele, hogy oké, rosszkor rossz időben találkoztunk (ezt ő is leírta) kicsit később kellett volna és akkor nem lenne gond.
Na mindegy én erőltettem a dolgot, hagytam annyiban.
Másnap elkezdett írogatni...
Aztán végül 1 hét után elhívtam randizni. Nemet mondott majd még aznap ő hívott el engem.
Utána egy héttel pedig lekoptatott a francba.
Vannak nő akikért nem hogy küzdeni nem érdemes, de leginkább szóba állni sem kell velük...

Vannak ilyen férfiak sajnos. Nekem életem két szerelme ilyen volt. TÖbben irták, hogy egy nőért ne kelljen már küzdeni. Szerintem a kérdező nem igy értette, szimplán csak, hogy tegyenek már kézzelfogható lépéseket a lányokért, de valóban sokan nem szokták .
RÉgen még hősként meneteltek a bátor férfiak a háborúkban, manapság már a lányoknak kell férjet fogni maguknak.

Küzdjön érte a Rocky 4.
Valami vagy működik, vagy nem.

28
Milyen kézzelfogható lépésekre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!