Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan hazudnom kellene vagy piszkafára fogynom, hogy ne kosarazzanak ki neten a vékony vagy sportos férfiak?

Figyelt kérdés

6 évig voltam hosszú kapcsolatban, mostanság kezdtem el párt keresni újra.

Kizárólag vékony vagy sportos férfiak jöhetnek szóba. Egyrészt azért, mert hozzájuk tudok csak vonzódni, másrészt pedig azért, mert hosszútávú kapcsolatban gondolkodom, és nem szeretnék a párom elhízás miatti egészségügyi problémáin kattogni, harmadrészt pedig nekem is sportos, egészséges az életvitelem.

Viszont, amióta neten ismerkedem, több pasi is megkérdezte, hogy milyen magas és hány kiló vagyok, amikor pedig leírtam, vagy kikosarazott azonnal, vagy pedig fokozatosan leépített napok alatt.

169 cm magas vagyok és 62 kiló. Régen 50 és 55 között voltam, de amióta én is keményen sportolok, egyszerűen 60 felett vagyok. Voltam 65, akkor diétáztam 2-3 hónapig, és amikor már a tükörben láttam, hogy teljesen napos a hasam és a combom is megvékonyodott kissé, akkor lettem 61-62.

Mindegyik pasi látott rólam egészalakos képet, amin tetszettem nekik, de amint megtudták, hány kiló vagyok, már valahogy nem érdekelte őket, az egyik meg is vádolt, hogy biztos régi kép.

Mit csináljak? Türelmesen várjak, hogy akadjon olyan, aki nem ennyire buta (ugyanis az ilyen buta, mivel nem tudja, hogy a kinézet nem csak a kilókon múlik, pláne sportos nőnél), vagy ismerkedjek csak élőben, esetleg kamuzzam magam 55 kilónak? Lefogyni nem szeretnék.

2022. júl. 20. 14:49
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

33. 39. voltam

Ja és bejönnek erősebb(duci) csajok is pedig sportos testalkatom van!(nem vagyok kövér fanatikus!)

2022. júl. 20. 17:24
 42/60 A kérdező kommentje:

Eszem ágában sincs képet posztolni magamról.

Amúgy még egyszer leszögezem:

Az összes férfi látott rólam több egészalakos képet is.

Van skinny farmeros, van rövidnadrág + fehér, feszes topos, és nyári miniruhás is.

Mindegyik áradozott rólam a képek alapján, hogy micsoda alakom van, gyönyörű vagyok.

Amikor megmondtam, hány kiló vagyok, akkor az egyik kiosztott, hogy talán nem több éves képekkel kellene nyomulni és átverni a másikat, aztán szépen adagolni, hogy nem úgy van az, ahogy a képeken látja.

Két másik srác volt, akik meg a kilóim megmondása után hirtelen egyszavas válaszokat adtak. Az egyik eltűnt pár nap után teljesen, a másik pedig flegmázott, rákérdeztem, mi baja, mire azt mondta, hogy semmi, csak őszinteséget várt volna el, majd soha többé nem írt.

Az utóbbi 2 nem mondta el kategorikusan, hogy a kilóimmal van baja, de mindkettő 100%-ban akkor váltott hangnemet, amikor megmondtam, hány kiló vagyok.

Szóval 3 pasiról beszélünk.

Én 6 évig kapcsolatban voltam, előtte pedig soha nem ismerkedtem interneten, most csinálok ilyet először. Szóval semmi ilyen irányú tapasztalatom nincs.

Az is egy opció, hogy nem ismerkedek többé neten.

2022. júl. 20. 17:33
 43/60 anonim ***** válasza:
100%
A netes ismerkedés minden szempontból toxikus, elképesztően elszálltak az igények, aminek jellemzően férfiak az áldozatai, de ezek szerint már a nők is. Mondanám, hogy élőben jobb, de erről sem vagyok már meggyőződve.
2022. júl. 20. 17:39
 44/60 anonim ***** válasza:
19%

Ha a vékony lány a sportos férfiak vágya, és te sportos szeretnél maradni, akkor most hogyan tovább? Lehet h ezeknek a srácoknak eleve a vékony volt mindig a zsánere, és talán pont azért kezdtek sportolni, hogy ilyet találjanak… nem feltétlenül a sportszenvedély miatt.

De ahogy látom minden lehetséges, tehát nem ebből kell kiindulni, hogy csak vékonyként lenne esélyed.

2022. júl. 20. 17:45
 45/60 anonim ***** válasza:
69%

Nekem nem lenne probléma, hogy 62kg vagy.

Milyen edzésre szoktál járni?

2022. júl. 20. 17:47
 46/60 A kérdező kommentje:

De már minimum 3x leírtam, hogy kép alapján tetszettem nekik.

Amúgy vékony vagyok még mindig, bőven S-es a ruhaméretem, sőt, néha XS-es kell. Csak látszik némi izomtónus itt-ott, és van formája a combomnak, fenekemnek.

Egyébként súlyzós edzés + kardio. Eredetileg konditeremben, de a covid kezdetekor itthoni edzésre szoktam át, csomó súlyzóm, rudam van itthon.

2022. júl. 20. 17:51
 47/60 anonim ***** válasza:

Lehet hogy félreértés ez az egész. Találkozni kellene inkább.

Egy csajismerősöm 42 kiló, nagyon tetszik hogy ilye vékony, viszont van egy másik ismerősöm, ő kb olyan alkatú, mint te, és ő is vékony… valószínűleg azért nem tűnik fel a 62 kiló, mert jól oszlik el. Ő ilyen “pont jó” vékonyságú. A másik lány alacsonyabb is jóval, tehát ott alkatilag teljesen más.

Szerintem aki az átlagosan vékony lányokat szereti, annak szerintem biztos tetszenek az arányok. :)

2022. júl. 20. 18:01
 48/60 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ex testépítő versenyző vagyok, írj ha gondolod és beszélgessünk
2022. júl. 20. 18:09
 49/60 anonim ***** válasza:

Egész egyszerűen azok akik nem gondolkoznak és sportolnak eleget nem fogják fel a súly lehet izomtól is, csak egy számot látnak és nem látják át mennyi kg milyen alak is

pl itt gyakorin ha valaki azt mondja 100+kiló már kérdezik is mikor látta utoljára a farkát, ami szerintem hülyeség mert 1) én még a 170 kilómmal is látom (bár igaz én nem egyenesen a Jabba szétfolyt fajta vagyok, de ez hosszú sztori) 2) ha valaki 100 kiló körül nem látja a sajátját az inkább méretbeli probléma és nem súly

Szerintem amit tehetsz ha azt mondják régi kép hogy csinálsz egyet timestamp-el vagy valami szöveggel amit kér de az igaz hogy ugyanúgy ahogy neked a vékony/izmos a bejövős úgy vannak srácok akiknek az izmos nem tetszik független a mérettől

2022. júl. 20. 18:13
 50/60 anonim ***** válasza:
13%
Ez kamu, 169 centis vagyok, 60 kilósan azt nem kaptam meg, akit nem akartam + a pasik képről ítélnek, nem a kilók alapján. Bénaaaa trooooooll
2022. júl. 20. 18:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!