Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan hazudnom kellene vagy piszkafára fogynom, hogy ne kosarazzanak ki neten a vékony vagy sportos férfiak?

Figyelt kérdés

6 évig voltam hosszú kapcsolatban, mostanság kezdtem el párt keresni újra.

Kizárólag vékony vagy sportos férfiak jöhetnek szóba. Egyrészt azért, mert hozzájuk tudok csak vonzódni, másrészt pedig azért, mert hosszútávú kapcsolatban gondolkodom, és nem szeretnék a párom elhízás miatti egészségügyi problémáin kattogni, harmadrészt pedig nekem is sportos, egészséges az életvitelem.

Viszont, amióta neten ismerkedem, több pasi is megkérdezte, hogy milyen magas és hány kiló vagyok, amikor pedig leírtam, vagy kikosarazott azonnal, vagy pedig fokozatosan leépített napok alatt.

169 cm magas vagyok és 62 kiló. Régen 50 és 55 között voltam, de amióta én is keményen sportolok, egyszerűen 60 felett vagyok. Voltam 65, akkor diétáztam 2-3 hónapig, és amikor már a tükörben láttam, hogy teljesen napos a hasam és a combom is megvékonyodott kissé, akkor lettem 61-62.

Mindegyik pasi látott rólam egészalakos képet, amin tetszettem nekik, de amint megtudták, hány kiló vagyok, már valahogy nem érdekelte őket, az egyik meg is vádolt, hogy biztos régi kép.

Mit csináljak? Türelmesen várjak, hogy akadjon olyan, aki nem ennyire buta (ugyanis az ilyen buta, mivel nem tudja, hogy a kinézet nem csak a kilókon múlik, pláne sportos nőnél), vagy ismerkedjek csak élőben, esetleg kamuzzam magam 55 kilónak? Lefogyni nem szeretnék.

2022. júl. 20. 14:49
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
14%
Ezt melyik incel írta ki? :S
2022. júl. 20. 15:56
 22/60 A kérdező kommentje:

21

Mégis milyen logika vezetett oda, hogy azt hidd, hogy egy INCEL írta a kérdést? Mi venne rá egy incelt arra, hogy ilyet írjon ki?

Komolyan érdekel. Vicces, hogy mindenhová kamut, meg incel kamut vízionáltok.

2022. júl. 20. 16:09
 23/60 anonim ***** válasza:
18%
Mert az incelek szoktak ilyeneken nyomorogni, pont ugyanezen retorikai eszköztárral. A női nem kicsúfolása és bukása lenne a kérdés, ha igaz lenne. Itt a “kamu” felmentés lenne, nem megrovás.
2022. júl. 20. 16:35
 24/60 A kérdező kommentje:

Már miért lenne a női nem bukása és kicsúfolása? Idióta.

Azért, mert nem akarok a semmi feleslegből fogyni buta emberek miatt?

Az incelek tényleges testi hibákon nyomorognak, és ténylegesen igénytelenek, én rohadtul nem ez a kategória vagyok.

2022. júl. 20. 16:38
 25/60 anonim ***** válasza:
19%
Egy nőben van annyi természetes szorongás, hogy 55 kilósan is érzi, hogy van nála jobb és szebb, a depressziósok tudják, hogy 5/10 kiló plusszal a környezete már nem figyel rá, egy realista nő tudja, hogy sokunkért erőnk teljében is a 130/170 paraméterű incelek jelentkeznek be. Egy nőben van ennyi önkritika.
2022. júl. 20. 16:41
 26/60 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs semmi gond a súlyoddal: a BMI-index-be beírva az alapinfóidat (magasság, kg.), azt írta ki, hogy normál súly. No para:).
2022. júl. 20. 16:45
 27/60 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy nincs nálam szebb, és azt sem, hogy nem jelentkeznek dagadt incelek is nálam (csak hiába).

Azt meg sajnálom, ha valaki még túlsúly nélkül is szorong. Én is szorongtam a testem miatt, azért kezdtem el odafigyelni rá, és rengeteget mozogni, szinte függőség szinten. De legalább segített abban, hogy elfogadjam és szeressem a magam valamennyire, emiatt tudom, hogy nincs rajtam felesleg, és nem vagyok csúnya. Sokat tettem ezért, épp ezért szeretnék hasonló társat.

Az pedig, hogy egy nő vékony, normál, vagy épphogy pár kiló plussza rendelkező testtel "természetes módon szorong", egy komplett társadalmi kórképnek a tünete, és nagyon nincs jól. Ez nem önkritika, hanem testképzavar és önbizalomhiány.

2022. júl. 20. 16:47
 28/60 anonim ***** válasza:
37%
Más probléma lehet a háttérben, ez a tudálékos, arrogáns kioktató stílus nem csodálom ha nem jön be senkinek. Feltéve ha nem troll vagy, ahogy írták.
2022. júl. 20. 16:49
 29/60 A kérdező kommentje:
Ha az arrogancia, hogy nem fogok szorongani már a testem miatt, és nem fogom azt kamuzni, hogy tényleg túlsúlyos vagyok, akkor ám legyen.
2022. júl. 20. 16:52
 30/60 anonim ***** válasza:
20%
Nem azt nehezményeztem, hogy hogy nézel ki. Azt nehezményeztem, hogy felszínes vagy és elvárod, hogy más ne legyen az. Ahogy neked jogod van jobbra húzni egy testes srácot, a neked tetszőknek is joga van dobbantani, ha egy felszínes dolog nem tetszik nekik benned. Ez így korrekt.
2022. júl. 20. 16:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!