Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők hűségre és rajongásra vágynak, akkor miért csak jó kinézetű, magas, sportos férfiaknak adnak esélyt?
Nem is tudtam, a magas, helyes sportos férfiak mind csalfák.
Téged amúgy, még nem vertek szájba, mert buta vagy mint a föld? :D
Melyik nő mondta neked ezt? Van egyáltalán nő barátod?
A legtöbb nő hűségre és rajongásra vagyik olyan férfitól, akihez vonzódik és el tudja képzelni a jövőt. Mindenki más külső jegyet talál vonzónak, legyen az magasság, arcforma, illat, intellektus, humor.
Gondolom te se jönnél össze olyan nővel, akihez nem vonzódsz és hiányoznak azok a belső és külső tulajdonságok, amihez vonzódsz és hosszútávon együtt tudsz élni
Nem csak nekik adnak esélyt.
Én mikor elvesztettem a szüzességem nem voltam sportos. Magas sem nagyon, kb. 173 cm vagyok. Azt ugyan mondta a csaj, hogy oldalról jól nézek ki (ez amúgy mit akart jelenteni? 😂) de szerintem nem voltam az esete.
De mégis lefeküdt velem. 😃 Aztán számon is tartotta később, hogy aznap orálozott-e nekem, vagy sem. Nagyon rám volt kattanva.
Na, ezt csak azért mondtam el, hogy az incel téveszmét cáfoljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!