Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a férfiaknak mindegy hogy vékony, telt, szinesbőrű, fehér, magas, alacsony, sportos, mű vagy természetes a nő, a lényeg hogy szép legyen?
NEKEM LEGYEN SZÉP!
Ebben az esetben mások véleménye nem érdekel. Én leszek vele nem a nagyközönség.
Ismertem egy mérnök férfit, külkereskedelemben dolgozott, magas beosztásban, sokat járt külföldön. A felesége jóval alacsonyabb volt nála, gyerekkori balesetből kifolyólag sántított. Egyébként művelt nő volt.
Imádta a feleségét, segítette, amiben csak tudta, kedveskedett neki stb.
Attól függ, hogy mire. Ha csak egy éjszakára kell, akkor nyilván fontosabb a külső, és ez az állítás is igaz lehet akár.
Ha kapcsolatra kell, akkor viszont már a belső tulajdonságok is számítanak, és ott már a külsőek is más megvilágításba kerülnek. Van, akinek a vékony nők jönnek be, más szereti, ha van mit fogni rajta, van, aki szexinek tartja a szemüveget és van, aki nem, van, aki egy nem fehér bőrűvel simán lefekszik, de a szüleinek nem szívesen mutatná be, tehát ízlések és pofonok.
Mindegy, hogy milyen "csak" szép legyen. XD
Pont ez az, úgy van beállítva, mintha hűdejó ők nem válogatósak pedig DE, nagyon is azok. A többség nem akar a teltet, se magasat se színesbőrűeket sem. A többi stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!