Alacsony vérnyomással meg lehet szülni a gyereket? Erős haskeményedéseim vannak, amikor úgy érzem, hogy minden vér a méhembe összpontosul, s eközben a szivem erőlködik.
Aggódom, hogy nem tudom megszülni a gyereket, mert ha így erőlködik a szivem egy méhösszehúzódástól, akkor mi lesz a szülés alatt?
Nem kifejezetten alacsony a vérnyomásom, csak 100/60. Vasat és sok vizet is iszok, hogy legyen vérem. Magnéziumot szedek. 33 hkm
:-)
Semmi bajod nincsen. Csak nem császárt akarsz kicsikarni???
Hagyjuk a császárt, mert ha valaki, akkor én nem szeretném...
Oké, de miért erőlködik a szivem? Nem értem. Sokáig voltak keményedéseim, de nem hatottak a szívműködésre, csak most kb. 2 hete.
Nekem is 100/60, 90/70 volt a vérnyomásom mindig. Kétszer szültem. Simán ment minden a szülés alatt.
EKG volt? Gondolom ott minden OK, kben írtad volna, ha nem.
De mi problémád?
Szerinted erőlködik a szíved, szerintük makk egészséges. Azaz semmi tényleges gondod az alacsony vérnyomáson kívül, ami pedig nem gond, amíg bírod, nem szédülsz, nem esel össze ötpercenként.
Ezek szerint semmi, remélem, bár a "mindjárt megáll a szívem" állapot keményedés alatt gondoltam nem normális.
Egyébként szédülök, hányingerem van, sokszor kerülök ájulás közeli állapotba, de a vércukrom is alacsony, így annak tudom be. Cukorra azonnal javul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!