15/F vagyok alacsony a pulzusom, termeszetes? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
15/F vagyok regebb eleg stresszes voltam mindig szivbetegsegekre gondoltam voltam ketszer ekgt csinaltatni de simat az rendbe volt vernyomasom mindig rendbe csinaltak verkepet az is rendbe volt,eddig 70-80 kozott volt a szivveresem de volt amikor felment mert stresszeltem es azt mondta a doktor ha tovabb stresszelek akkor baj lesz,most nyugodtam egy kicsit amugy sportolok focizok regebb jartam edzesre is de most a suli miatt az kimarad de egy heten egyszer vagy tobbszor mindig focizok es aztan kezdem az edzeseket ujra,most pedig aza panaszom,hogy 54-60 kozott ingadozik a pulzusom van egy kicsi legszomjam es mintha fajna a mellkasom de csak akkor amikor nagyon ra figyelek,most nem tudom szerintetek baj van? nem akarok szolni a haziorvosnak mert mar eleget beszelgettem vele es mondta nincs semmi bajom es ha megint ra kerdezek akkor meg mondja menjek el egy sziologushoz,kicsit be vagyok panikolva szerintetek ez termeszetes ?2016. ápr. 28. 20:28
2/9 A kérdező kommentje:
Miert?
2016. ápr. 28. 21:33
3/9 A kérdező kommentje:
Azt mondtak a doktorok semmi bajom
2016. ápr. 28. 21:35
4/9 A kérdező kommentje:
Amugy csak akkor ilyen a pulzusom amikor nyugodt vagyok pihenek vagy ilyesmi
2016. ápr. 28. 21:43
5/9 A kérdező kommentje:
Ez azert van,mert nyugodt vagyok szerintem
2016. ápr. 29. 12:05
6/9 anonim válasza:
54-60 az miért lenne rossz? Nekem is ennyi, de amikor még volt időm rendesen pihenni és sokat sportolni, akkor 40 körül volt, az szuper volt.
7/9 A kérdező kommentje:
Koszi szepen megnyugodtam
2016. ápr. 30. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!