Ha nem vagyok benne biztos, hogy a progeszteronom alacsony, és lehet, hogy inkább az ösztrogén, akkor merjek szedni olyan természetes készítményeket, ami a progeszteront növeli?
Mert úgy hallottam,hogy ez a két hormon,ilyen mérleg-szerűen működik ,és ha nekem amúgy is alacsony az ösztrogén szintem,a progeszteront meg felnyomom, akkor az még alacsonyabb lesz,nem?
Előre is nagyon köszönöm,ha valaki segít!
Történ igen,csak az orvosom sajnos nem úgy küldött el,hogy menzi második,vagy harmadik napján,sajnos... :/ Nem is tudom,hogy a ciklusom melyik részén tartottam akkor.
A legutolsó eredményemről tudom,hogy a ciklus 16. napján készült,ott a progi 7,51, az ösztradiol meg 1198.
Értem,köszi. A 3. és 21. napon is? Mármint,mind a kettőn le kellene vetetni?
Akkor addig ne kezdjek el szedni természetes készítményeket progeszteron hiányra,amíg doki nem mond rá semmit,ugye?
1. vagyok. Ha 16. napon volt labor, akkor az kb. ovulációs fázis és az ösztradiol szinted normális.
Ne szedj semmit nőgyógyásszal történő egyeztetés nélkül. Még jobban borulhat a rendszer.
Ha baba a cél, akkor igen a 3. és 21. napon kell hormonlabort nézni.
Komolyan?? Hú,ezt nem is tudtam! Mert pont barátcserjét rendeltem,de még ezért sem mentem el érte,nem mertem elkezdeni így. De akkor ez tuti,ugye?
Nagyon szépen köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!