Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Természetes vagy kóros?

Természetes vagy kóros?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

22 éves lány vagyok.

Nagyon szűk a hüvelyem,akár fel vagyok izgulva,akár nem.

Bárhogyan lazítok,elengedem magam,szerelmes vagyok a páromba,az életemet is rábíznám,szinte lehetetlen a behatolás.

Vagyis az lenne,de leszbikus vagyok,tehát ez nem "probléma".Férfival még nem feküdtem le.

Ujjazásnál max 1 ujj fér be,az is fél órás játék után.

Nőgyógyászhoz készülök,neki hogyan kellene felvezetnem ezt az egészet?

Emellett rendkívül erős menzesszel szenvedek,ami bár rendszeres,egyforma mennyiségre és minőségre is minden hónapban,a kiszámított napra,mégis szinte ájulásig fáj.Olyan 2 havonta,nem mindig.

Mire számíthatok a dokinál? (még nem voltam,ápoló létemre majdcsak fóbiámmá vált ez a terület).

Kérem szépen a rosszindulatot,beszólásokat,rémtörténeteket félretenni és csak olyan írjon aki tudna segíteni.

Köszönöm.

2016. febr. 3. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet fogamzásgátlót ajánl. Ami egyébként ugye nem kellene neked, mert saját nemedhez vonzódsz, de nekem az mulasztotta el a fájdalmakat, én anno hánytam és el is ájultam. A helyedben elfogadnám, ha azt javasolja.

A hüvely nyomásra tágul. Ezt nem igazán tudom jobban és finomabban megfogalmazni, mint, hogy minél nagyobb dolgot (esetedben pl több ujjat) juttatsz be annál tágabb lesz. Szülésnél is kitágul ugyebár, tehát képes rá.. Hogy orvos ezzel a dologgal foglalkozik-e azt nem hinném.

2016. febr. 3. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Az orvos foglalkozni fog ezzel a témával, ha felveted. Lehetőleg a vizsgálat előtt. Lehet azt fogja mondani, ez vaginizmus. Valószínűleg elmondja majd neked az erre való teendőket. Ha ezt nem tenné (ennek kicsi az esélye), akkor nézz utána a neten, hogy ezt hogyan gyógyítják testileg és lelkileg egyaránt. Ha valami nem érthető, nyugodtan írj vissza.

Az erős vérzésre sok esetben fogamzásgátlót ajánlanak. De! Vannak más lehetőségek is, pl. Aviva torna, egyéb intim torna, Do-in masszázs, amivel pl. a vérzés mennyiségét is elég jól lehet szabályozni.

Ha mész nőgyógyászhoz, teljesen természetesen mondd el neki, hogy nagyon szűk a hüvelyed, ami az intim helyzetekben problémákat okoz és egy új behelyezése sem annyira könnyű és kéred erre is a segítségét, javaslatát.

2016. febr. 4. 00:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. febr. 5. 08:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy szexológushoz jobb volna menned, mert jobban az ő asztala ez, és ott a testi vizsgálat lehetősége sem feszélyez.

Egyébként az orvosi protokoll szerint sem vizsgálják meg szüzek hüvelyét, és ha mégis, akkor is mondhatsz nemet.

A veszély, ami fenyeget egy rendelőben, az az, hogy türelmetlen, goromba orvos lesz ott, aki nem fog válaszolni mindenre, ezeket a neked releváns kérdéseket nem hajlandó előre megbeszélni, így nem tudhatod, mit akar veled tenni - no, abból már lehet tudni, hogy inkább hagyd faképnél. "Bocsánat, mégis inkább egy másik orvoshoz mennék, viszont látásra."

2016. febr. 15. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!