Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan hazudnom kellene vagy piszkafára fogynom, hogy ne kosarazzanak ki neten a vékony vagy sportos férfiak?

Figyelt kérdés

6 évig voltam hosszú kapcsolatban, mostanság kezdtem el párt keresni újra.

Kizárólag vékony vagy sportos férfiak jöhetnek szóba. Egyrészt azért, mert hozzájuk tudok csak vonzódni, másrészt pedig azért, mert hosszútávú kapcsolatban gondolkodom, és nem szeretnék a párom elhízás miatti egészségügyi problémáin kattogni, harmadrészt pedig nekem is sportos, egészséges az életvitelem.

Viszont, amióta neten ismerkedem, több pasi is megkérdezte, hogy milyen magas és hány kiló vagyok, amikor pedig leírtam, vagy kikosarazott azonnal, vagy pedig fokozatosan leépített napok alatt.

169 cm magas vagyok és 62 kiló. Régen 50 és 55 között voltam, de amióta én is keményen sportolok, egyszerűen 60 felett vagyok. Voltam 65, akkor diétáztam 2-3 hónapig, és amikor már a tükörben láttam, hogy teljesen napos a hasam és a combom is megvékonyodott kissé, akkor lettem 61-62.

Mindegyik pasi látott rólam egészalakos képet, amin tetszettem nekik, de amint megtudták, hány kiló vagyok, már valahogy nem érdekelte őket, az egyik meg is vádolt, hogy biztos régi kép.

Mit csináljak? Türelmesen várjak, hogy akadjon olyan, aki nem ennyire buta (ugyanis az ilyen buta, mivel nem tudja, hogy a kinézet nem csak a kilókon múlik, pláne sportos nőnél), vagy ismerkedjek csak élőben, esetleg kamuzzam magam 55 kilónak? Lefogyni nem szeretnék.

2022. júl. 20. 14:49
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
31%

A férfiak a vékony lányokban a törékenységet is látják. Inkább legyen egy kicsit sebezhetőbb, inkább lehessen mellette az érezni, hogy meg kell védeni, mint olyan nővel kezdeni, aki harsány, energikus, odamondós, vagy a sporttal, vagy más folyamatos megfeleléssel gyötri.

Én ezt látom. Sok férfi menekül a karakteres nőktől, mert rossz a tapasztalata. Nem a szekálást szeretné hallgatni, hanem kölcsönös elfogadást.

2022. júl. 20. 16:53
 32/60 A kérdező kommentje:

Nem vártam el semmi olyat, amit én ne viszonoznék. Az nem felszínesség, hogy olyan partnert szeretnék, aki tetszik nekem, akihez vonzódom és akivel el tudom képzelni a jövőt. Ez alap.

Engem nem érdekel, hogy hány kiló a férfi, azt sem várom, hogy legyen izmos, bőven elég, ha egészséges az életvitele és rendszeresen mozog valamit (akármit). Pedig én ennél jóval többet adok magamra.

Az, hogy én nem akarok kövér, testes férfit magam mellé, nem egyenértékű azzal, hogy valakinek tetszem kép alapján, aztán a súlyom miatt dobbant és vádaskodik.

2022. júl. 20. 16:57
 33/60 anonim ***** válasza:
47%

Sántít az egész, mivel mi férfiak akkor mondjuk egy nőnek hogy fogynia kéne, ha már megnéznének mások milyen kövér csajjal mászkálunk!

Ja és biztos válogatós vagy!

2022. júl. 20. 16:59
 34/60 A kérdező kommentje:

" ha már megnéznének mások milyen kövér csajjal mászkálunk!"

Bizonyára egy 169/62 nő ilyen kategóriának számít Európa egyik legelhízottabb országában. :) Kész kocsányon lógó szemekkel bámulnának!

2022. júl. 20. 17:06
 35/60 anonim ***** válasza:
90%
Fú micsoda bírák mennek itt, hogy a kérdező a 60 kilós testsúlyával micsoda kövér, meg karakteres, meg vastag lábú, stb. Csak nézem elképedve a válaszokat a 110 kilómmal. Férjem is van, normál testalkatú és nagyon szeretjük egymást így, ahogy vagyunk. Itt meg 60 kilós nők dagadtak és nem találnak párt....
2022. júl. 20. 17:09
 36/60 anonim ***** válasza:

Kérdező, milyen férfi számít neked vékonynak?

Én pl 172cm/69 vagyok. Ezt milyennek számít nálad?

Tudom, hogy írtad, hogy nem szeretnél a számokba belemenni, csak kérdezem?

37/60 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem a 31-esnek van igaza, azokból amiket itt írtál nekem pont egy mindent jobban tudó okoskodó nő képe rajzolódik ki.

Én is kerülöm az ilyen nőket, nekem szeretetre és megértésre van szükségem egy nőtől, nem kioktatásra és okoskodásra.

38/60 A kérdező kommentje:

"Tudom, hogy írtad, hogy nem szeretnél a számokba belemenni, csak kérdezem?"

Pont ezért fogalmam nincs. 172/69 az pont olyan, ami lehet átlagos-puhány, vékony és sportos is. Izom-zsír arány dönti el.

2022. júl. 20. 17:12
 39/60 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jó alakod lehet, de érthetetlen , minden általad választott férfi "véletlenül ugyan azt kifogásolja" a testeden!
2022. júl. 20. 17:21
 40/60 anonim ***** válasza:
94%
posztolj már képet magadról, hadd döntsük már ezt el végre
2022. júl. 20. 17:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!