Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan hazudnom kellene vagy piszkafára fogynom, hogy ne kosarazzanak ki neten a vékony vagy sportos férfiak?
6 évig voltam hosszú kapcsolatban, mostanság kezdtem el párt keresni újra.
Kizárólag vékony vagy sportos férfiak jöhetnek szóba. Egyrészt azért, mert hozzájuk tudok csak vonzódni, másrészt pedig azért, mert hosszútávú kapcsolatban gondolkodom, és nem szeretnék a párom elhízás miatti egészségügyi problémáin kattogni, harmadrészt pedig nekem is sportos, egészséges az életvitelem.
Viszont, amióta neten ismerkedem, több pasi is megkérdezte, hogy milyen magas és hány kiló vagyok, amikor pedig leírtam, vagy kikosarazott azonnal, vagy pedig fokozatosan leépített napok alatt.
169 cm magas vagyok és 62 kiló. Régen 50 és 55 között voltam, de amióta én is keményen sportolok, egyszerűen 60 felett vagyok. Voltam 65, akkor diétáztam 2-3 hónapig, és amikor már a tükörben láttam, hogy teljesen napos a hasam és a combom is megvékonyodott kissé, akkor lettem 61-62.
Mindegyik pasi látott rólam egészalakos képet, amin tetszettem nekik, de amint megtudták, hány kiló vagyok, már valahogy nem érdekelte őket, az egyik meg is vádolt, hogy biztos régi kép.
Mit csináljak? Türelmesen várjak, hogy akadjon olyan, aki nem ennyire buta (ugyanis az ilyen buta, mivel nem tudja, hogy a kinézet nem csak a kilókon múlik, pláne sportos nőnél), vagy ismerkedjek csak élőben, esetleg kamuzzam magam 55 kilónak? Lefogyni nem szeretnék.
Nagyon felszínes alakokkal ismerkedsz, ha nekik fontosabb egy szám, mint maga a külsőd.
Ráadást szintén sportos férfiaknak tisztában kell azzal lenniük, hogy az izom nehezebb, mint a zsír.
Na igen, ez az, ami engem is zavar, nagyon fogalmuk nincs a dolgokról ezek szerint, vagy ami ismeretük van a nagyságrendekről, azt nem tudják nőre konvetálni.
Amúgy olyan is volt közöttük, aki nem kondizik, meg hasonlók, hanem rengeteget gyalogol, túrázik, és egészségesen étkezik, emiatt vékony.
Én annak ellenére, hogy izmos vagyok (pláne női viszonylatban), nem várom el, hogy kigyúrt legyen a férfi, nekem elég, ha egészségesen él és vékony, nincs rajta felesleg.
Én sportos, magas, vékony férfi vagyok.
És milyen testalkatod van? Mert azt írod nem szeretnél lefogyni, van rajtad felesleg? Ha van hol van?
Mert ha a hasad most nem is teljesen lapos, akkor valószínűleg az nem tetszik nekik hogy túl vastagok a lábaid, kezeid, vagy túl széles vállad van, nagy feneked, erős testalkatod, túl nagy melled.
Személy szerint nekem a törékenyebb testalkatú nők tetszenek. Nekem gond ha hastájékon van egy kis felesleg, de a karok, lábak ne legyenek vastagok, izmosak, nekem az nem nőies.
15
Arányos alkatom van, és a karjaim, lábszáram kifejezetten vékony. A combomat is rengeteg fájdalom, izomláz árán tudtam megformásítani, mert genetikailag gebe, a fenekem pedig kerek, közepesen széles csípővel.
Nincs rajtam felesleg. Némi zsír (alhas, belsőcomb) persze van, de nem nevezném "feleslegnek", hanem szimplán csak nem vagyok élsportoló, versenyző, csak egy hobbisportoló nő, akinek vannak szervei és szeretné, ha nem maradna ki a menzesze. :)
A vállam egyáltalán nem széles. A mellem az alkatomhoz képest nagyobb fajta (C kosaras), de nem tudom elképzelni, hogy bárki is TÚL nagynak tartsa.
De mint mondtam, kép alapján semmi gondjuk nem volt velem, szóval teljes agyhúgykő. :(
Bla bla blaaa...
Leírod, hogy azt kaptad meg, hogy kamu! NYILVÁN NEM KAPNÁD MEG MINDENKITŐL, HOGY KAMU. Volt egy ilyen eset, aztán ezen lovagolsz.
Ezer ok miatt el tudnak, és el fognak utasítani emberek, ha ismerkedsz.
Akinek a 169cm-höz a 62 kg sok, legyen az ő baja!! Ez nem a te problémád, leírod, hogy neked ez így teljesen oké (annak tűnik, számomra), akkor ne sírj már olyan emberek után akik emiatt lepasszolna (ha tényleg emiatt van).
Biztos vagyok benne, hogy ha csak ez volt 1-2-3 emberrel a gond, nem lesz ez mindenkivel gond, nem ezen fog elbukni a pártalálásod.
Tanulj meg válogatni! Ne hidd, hogy minden pasi nagyszerű, intelligens, figyelmes, stb. stb. csak mert vékony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!